• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Baby Droom Picture

Baby Droom Picture

Gepubliceerd op 24 april 2019 om 10:55

De baby of zuigeling in je droom of visioen vertelt over onschuld, warmte en een nieuw begin in het leven. Het vertelt je ook over vruchtbaarheid in zowel een relatie als in een nieuw project, wensen en ideeën in je leven.

 

Een alternatieve uitleg is dat er diep vanbinnen een ongedwongen, open, eerlijke, pure en vooral kwetsbare persoonlijkheid aanwezig is, die zich wil uiten. Het innerlijke kind, onschuld en speelsheid. De baby weerspiegeld het begin van alles, de start, de basis en dat wat komen gaat- alles moet groeien je wensen, je dromen, je projecten, je relaties enzovoorts.   

Als je een droomt of een visioen hebt dat je op weg bent naar het ziekenhuis om te bevallen, dan vertelt het je dat je dromen, wensen en ideeën realistische kunnen worden, je maakt je klaar, of je bent je bewust van de weg naar de geboorte van een nieuw project of nieuwe levensfase.  

Een andere uitleg is dat er een behoefte is aan afhankelijkheid en om zelf verzorgd te worden. Een alternatieve uitleg is dat een geboorte staat voor een nieuwe ik, een nieuwe fase en een andere kijk op het leven en/of de situatie waarin je zit. 

 

Is de baby in je droom of visioen gewond, dan vertelt dit je over emotionele schade en geestelijke lichamelijke tegenslagen, en betekent het einde van een vruchtbare samenwerking die in de kinderschoenen stond. Nog een andere uitleg is dat je je plannen, je wensen opnieuw moet bekijken.

 

Een andere belangrijke uitleg is dat er sprake kan zijn van verwerking van en trauma. Dit kan te maken hebben met zwangerschappen, overlijden, stilgeboortes enzovoorts. Maar je kunt ook denken aan angsten rond zwangerschap, postnatale depressie, vorig leven herinneringen en/of de bewustwording van het feit dat je leven veranderd enzovoorts.      

 

Wordt de baby geboren in je droom of visioen dan betekent dit nieuwe kansen, nieuwe ideeën en inzichten voor oude problemen en overwonnen obstakels. De geboorte van projecten, wensen, dromen, ideeën, en mogelijkheden dienen zich aan in je leven.  Een andere uitleg is dat de geboorte van een baby ook de bewustwording van het feit dat je zwanger bent en/of een kindje krijgt , papa, mama word weerspiegeld.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.