• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Regenboog droom picture

Regenboog droom picture

Gepubliceerd op 29 april 2019 om 20:57

Een regenboog in je droom of visioen vertelt je over hoop, succes en geluk in de vorm van geld, faam, en roem in je leven. De regenboog is een brug tussen je aardse zelf en de hogere spirituele levensweg die je kunt gaan bewandelen. Het staat voor de geliefden, overweldigend geluk en samenwerking die jullie samen kunnen ervaren.

 

Een andere uitleg is dat de regenboog ook het onbekende weerspiegeld, dat wat nog niet zichtbaar is, tastbaar maar nog niet in je leven en/of de situatie waarin je zit. Nog een andere uitleg is dat de regenboog je zielskleuren, je bron, je basis, je ware ik weerspiegelen. Het zien van verschillende mogelijkheden en kansen, out of the box denken, bekijk het door de ogen van een kind- los laten en het onbekende toelaten. 

 

Ga je op zoek naar het begin van de regenboog dan vertelt het je over de zoektocht naar het geluk, rijkdom, spiritualiteit en geloof; je bent het begin van een nieuwe weg aan het zoeken. Nog een andere uitleg is dat de regenboog zoeken de innerlijke zoektocht naar je bron, je basis, levensdoel, het lot enzovoorts.  

 

Spirituele verklaring van de regenboog is de verbinding (signalen) met zielsmaatjes, tweelingzielen, zielengroepen enzovoorts. Bewustwording van het feit dat er vanuit het universum en/of gidsen, helpers, goden en godinnen, elementenwezens en/of dat waarmee je een verbinding hebt signalen naar je toekomen.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.