• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Tand Droom Picture

Tand Droom Picture

Gepubliceerd op 1 mei 2019 om 20:42

Dromen of visioenen over het zien van je tanden vertellen je over manier van overkomen, voorkomen en communiceren in het leven. Een andere uitleg is dat tanden staan voor schaamte en het onbekende dat naar je toekomt.

Een andere uitleg is dat je geen kracht hebt, je krachteloos of machteloos voelt, stress ervaart en je slechte gewoontes aandacht moet schenken.  

 

Heb je in een droom mooie witte tanden, dan vertelt dit je dat je op de goede weg bent en een gezonde manier van communiceren hebt in en leven. Je hebt geen negatieve energie, en je overwint alles doordat je je goed voelt en succesvol gaat zijn.

Dromen of visioenen waarin je tanden uit je mond vallen vertellen je over mistroostigheid en een slechte gezondheid, stress en negatieve gewoontes die je niet de baas kunt worden. Maar ook schaamte kan deel van je tegenslag uitmaken. Een ander uitleg is dan ook het onvermogen om dingen te laten slagen.

 

Dromen of visioenen dat je geen tanden hebt vertellen je over het onvermogen om je doelen te bereiken en je belangen te bewerkstelligen. Een andere uitleg is die van sex-appeal en schaamte en ook vooral stress die je niet de baas bent, en de negatieve gewoontes die je niet hebt overwonnen.

Het trekken van je tanden in je droom of visioen vertelt je dat je je bewust geworden of aan het worden bent van je slechte gewoontes, schaamte en ongezonde levensstijl. Je haalt de rotte en negatieve gewoontes uit je dagelijkse leven en deze gaan plaats maken voor nieuwe energie en mogelijkheden.

 

Het bewaren van je getrokken tanden in je droom of visioen vertelt je dat je bewust stress, problemen, emoties en schaamte hebt overwonnen maar dat je nog niet het probleem zelf hebt overwonnen, je wilt de oude gewoontes nog even bij je houden en vasthouden.    

Dromen of visioenen als je iets eet waardoor je tanden uitvallen, zijn een verwijzing naar kracht, je voelt je futloos, krachteloos, vermoeid en beleeft geen plezier aan een situatie. Je hebt je problemen niet overwonnen, je negatieve gewoontes, stress, problemen, emoties, doelen en onvermogen worden nu verwijderd uit je dagelijkse leven en sleur. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.