• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Stad droom picture

Stad droom picture

Gepubliceerd op 5 mei 2019 om 09:49

Als je droomt of een visioen hebt over een stad, vertelt dit je over het gevoel de behoefte te hebben aan warmte, sociale bezigheden, de geborgenheid van je gemeenschap, je persoonlijke grenzen en de basis die je van nature hebt meegekregen.

 

Een andere uitleg is dat je je hart, liefde, je jeugd of je persoonlijke grenzen openzet of afsluit. Een belangrijke uitleg is de reflectie en spiegeling van jezelf, je ware hart en meest innerlijke ik en dan vooral het deel dat echt heel persoonlijk en dicht bij je staat.

 

Wanneer je droomt of een visioen hebt dat je in een verlaten stad bent vertelt het je dat je je niet meer thuis voelt in de huidige situatie en je moet onderzoeken waardoor dit komt. Het vertelt je niet dat je woonplaats niet voldoet, maar voornamelijk het opnieuw kunnen beginnen en gelukkig willen worden, zowel innerlijk als uiterlijk.

 

Een andere uitleg geeft de behoefte aan je persoonlijke grenzen te verscherpen. Nog een belangrijke uitleg is dat je een leeg gevoel ervaart in je hart, je geen keuze kunt maken omdat je gewoonweg geen puf hebt om actie te ondernemen of te luisteren naar je hart, je gevoel en emoties.

 

Als je het gevoel hebt vervreemd te zijn geraakt in de drukke stad dan vertelt het je over de ervaring van verworpen of afgewezen zijn door mensen om je heen, maar vooral over de moeite die je hebt dit los te laten en voor jezelf te kiezen in het leven. Een andere uitleg is dan ook dat je jezelf verloren bent, je ware hart is de weg kwijt. Je moet niet vergeten dat je jezelf altijd projecteert op de stad dus je weerspiegelt je ware en diepste gevoelens.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.