• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Foto droom picture

Foto droom picture

Gepubliceerd op 7 mei 2019 om 17:14

Als je een foto ziet in je droom of visioen vertelt dit je dat er een situatie, relatie uit het heden maar ook uit het verleden is die je aandacht nodig heeft. Een andere uitleg is dat er iets in je leven speelt wat niet goed is, misschien een verwrongen of onrealistische situatie die je moet onderzoeken.

 

Een andere uitleg is dat je ergens een scherper beeld van wilt hebben, zodat je meer inzicht hebt, meer informatie, en het beter kunt beoordelen. Nog een andere uitleg is het verlangen naar het verleden en je hieraan vasthouden en niet meer loslaten.

 

Dromen of visioenen over het nemen van een foto vertelt je dat je iets wilt vastleggen in je leven, waar je je aandacht op wilt vestigen zodat je later nog eens terug kunt kijken.

  

Wanneer je in je droom door een fotoalbum heen bladert, vertelt dit je dat je nog niet bereid bent het verleden en je herinneringen los te laten in je leven. Een andere uitleg is dat je het verleden wat anders beleeft dan de realistische waarheid en dat je terug wilt bladeren. Een alternatieve uitleg is dat je even een stapje terug moet zetten in je leven, een fotoalbum helpt je om terug te gaan naar die tijd. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.