• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Haai Droom Picture

Haai Droom Picture

Gepubliceerd op 19 mei 2019 om 10:24

Als je een haai in je droom of visioen ziet, vertelt dit je dat je jezelf of een ander persoon onderwaardeert, je kunt jezelf zien als onrustig, de innerlijke demonen, twijfels, gulzig en gewetenloos of niet instaat om dingen te ondernemen.

 

Een andere uitleg is dat je tot op je innerlijke pijn ervaart, angsten, emoties, verdriet, gevoelens. Het kan zijn dat je woede je volledig in de greep heeft.

De haai boezemt je angst in, maakt je bewust van het feit dat er dingen onderhuids spelen die tot de oppervlakte mogen komen.

Een belangrijke uitleg is dat de haai een project of reflectie van je eigen persoonlijkheid is en je doet dus jezelf pijn, te kort in deze moeilijke situatie. Een andere uitleg is dat je je persoonlijk aangevallen voelt door iemand in je omgeving en deze persoon komt door je persoonlijke grenzen heen. 

Nog een andere belangrijke uitleg is dat de haai macht, kracht, magie, kennis, en geneeskracht vertegenwoordigd die nodig zijn om daar te komen waar je moet en wilt zijn in het leven.  

 

Gebeten door een haai in je droom of visioen dan vertelt het dit dat je jezelf te kort doet, dat je het gevoel hebt alles te verliezen, de weg kwijt, innerlijke pijn en tegenslag ervaren. Je bent als het ware geblokkeerd door jezelf en/of door de invloed van buitenaf. 

Word je niet gebeten door een haai, maar blijft hij bij je in de buurt door rond te zwemen, dan vertelt het je over het oerdier, wetenschap, spiritueel zijn, hoge energie en hogere doorstroming, de gedachte en de medische mogelijkheid of genezing van die je leven bepalen.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.