• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Raam Droom Picture

Raam Droom Picture

Gepubliceerd op 22 mei 2019 om 17:28

Dromen of een visioen over een raam vertellen je over het hebben van hoop, uitzicht en inzicht willen hebben op een situatie, maar ook de mogelijkheden afwegen. Visioenen en dromen over in het raam kijken gaan over zelfreflectie, je ziel onderzoeken, je ware ik willen zien en bewustwording.

 

Een raam weerspiegeld je verbinding met de buitenwereld, met alles dat buiten jezelf word ervaren; maar vanuit jezelf word bekeken. Met andere woorden hoe jij van uit je hart, je kern, je basis, je ziel de wereld in kijkt komt door het raam naar binnen gestroomd.    

 

Visioenen en dromen over gebroken ramen vertellen je over tegenspoed, schaamte, geen vertrouwen en tegenwerking. Een andere uitleg is dat je persoonlijke, of geestelijke kant beschadigd en kapot gemaakt is, de ziel is gekrenkt en kapot. Nog een andere uitleg is dat een gebroken raam de uitdagingen en obstakels in je leven vertegenwoordigen.  

 

Dromen en visioenen over uit het raam kijken vertellen je dat je een blik op je leven wilt werpen, je bewustzijn, een standpunt wilt inzien, maar ook je intuïtief en je ware zelf wilt onderzoeken. Een andere uitleg is dat het raam staat voor op zoek zijn naar hulp, begeleiding, ondersteuning bij het nemen van een beslissing en/of een keuze.

Nog een andere uitleg is dat het naar buiten kijken in een droom of visioen het spiegelen van je ware ik, het spiegelen van wat jij voelt en/of hoe je in het leven of de situatie staat. Het raam geeft je een beeld van hoe je naar jezelf en alles om je heen kijkt. 

 

Dromen of visioenen over afgesloten of dichte ramen vertellen oveverlatenheid, eenzaamheid, schaamte en ongenoegen. Een andere uitleg is dat je jezelf beperkt om een nieuwe visie aan te trekken, dingen niet anders wilt bekijken en/of jezelf ontneemt van nieuwe kansen en mogelijkheden. Geen hulp willen en/of het gevoel ervaren dat het allemaal donker en negatief is; het niet zien van dat het ook anders kan enzovoorts.   

 

Dromen en visioenen over een gekleurd of verduisterd raam duiden op een behoefte aan privacy en je manier om dit te krijgen. Vergeet niet dat hierbij ook schaamte komt, vaak wil je karaktereigenschappen van jezelf verborgen houden. Nog een andere uitleg is dat een gekleurd raam in je droom of visioen ook een totale andere manier van in het leven staan en dingen bekijken vertegenwoordigd.

 

Een nieuwe visie, de roze bril en/of kansen zien waar andere geen kansen en/of mogelijkheden zien, Out Of The Box denken. Een alternatieve uitleg is dat je nieuwe karaktereigenschappen hebt ontdekt en dat je deze met de buitenwereld en vooral met jezelf wilt delen.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.