• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Auto droom picture

Auto droom picture

Gepubliceerd op 1 juni 2019 om 11:58

Dromen of visioenen over een auto vertellen je over de innerlijke veranderingen, positieve nieuwe kansen die je door nieuwe keuzes gaat ervaren. Tijdens deze veranderingen worden vaak je emoties, je relatie, je vragen, je sociale, obstakels en innerlijke problemen bekeken en/of herzien. 

 

Een andere uitleg is dat de auto je zielskleuren weerspiegelen, je bron, je basis, je start en je eindpunt. als het ware ben jij de auto, de reis en het onbekende.  De auto vertelt je hoe ver je met de reis bent, of waar je naartoe gaat werken; het vertelt je dat wat je werkelijk wilt, je ware hart volgt de nieuwe richting.

Dromen en visioenen over een auto vertellen je heel veel over jezelf, wat jij wilt en hoe je in het leven staat en/of in de situatie waarin je zit. Je kunt ook denken aan het vinden van je levensweg, zielsdoel enzovoorts.

 

Als je een auto ziet staan in je droom of visioen vertelt dit je dat je druk bezig bent om een reis te gaan maken in je leven. Een andere uitleg is dat de auto staat voor bewustwording: welke keuzes kan ik maken, wat wil ik, is dit de juiste keuze?

Een alternatieve uitleg is dat je bewust iets afsluit, achter je laat, of iets niet meer wilt meemaken. Je kijkt dus nog een keer terug naar de reis die je niet meer wilt ervaren. 

 

Als je auto gestolen is, of als er iemand mee wegrijdt, vertelt dit je dat je moeite hebt om een wens, droom, nieuw idee, verandering of project succesvol te laten verlopen. Een andere uitleg is dat je op je nieuwe wensen geen grip hebt en dat je het gevoel hebt dat je plannen niet realistisch genoeg zijn.

Een andere uitleg is dat je te maken hebt met tegenslag, tegenwerking en obstakels die je nu niet te boven weet te komen   

 

Een ‘45 kilometerauto’ in je droom of visioen vertelt iets over langzame en twijfelachtige vooruitgang in je wensen, dromen, projecten en innerlijke groei. Je probeert grip op je omgeving te krijgen en je komt langzaam tot succes.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.