• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Afgrond Droom Picture

Afgrond Droom Picture

Gepubliceerd op 5 juni 2019 om 14:00

Als je droomt of een visioen ziet over een afgrond vertelt dit dat er een obstakel is dat je moet overwinnen in je leven. Soms is het iets waarvan je dacht het al lang achter je te hebben gelaten, maar je hebt het duidelijk nog niet verwerkt en dit weerhoud je van innerlijke groei. Het obstakel of de afgrond kan angstige gevoelens opwekken.

 

Je bent bang of onzeker over wat je zult ontdekken en dat wat je allemaal verborgen houdt voor jezelf en voor andere mensen. Elke laag van de afgrond weerspiegeld een deel van je reis, jezelf en je verleden; alles wat was, elke levensles, elke hobbel en alle oneffenheden.     

 

Als je je afwent van een afgrond in je droom of visioen dan vertelt dit je dat je je ogen sluit voor de feiten, de problemen, gevoelens en emoties in je leven, waardoor je de wereld en je leven niet open en eerlijk tegemoet kunt treden.  

 

Dromen of visioenen over het kijken in een afgrond vertellen je dat je dapper je problemen tegenmoet gaat treden in je leven. Je bent sterk en je laat je door niets of niemand van de wijs brengen. Val je in de afgrond in je droom of visioen dan vertelt het je dat je de problemen niet meer de baas bent en dat je onderuit gaat of bent gegaan in je leven; je zult opnieuw moeten beginnen

Dromen en Visioenen over het afdalen vertelt je over de manier waarop je op dit moment in het leven staat. Je bent opzoek naar dingen uit je verleden; je bekijkt het als het ware opnieuw. Een alternatieve uitleg is het teruggaan, verlangen naar dat wat was, bewust wording van het feit dat..... Overzicht krijgen en antwoorden willen vinden.  

 

Een andere uitleg is dat je graaft, onderzoekt in alle lagen van je bewustzijn, je ziel, je leven en/of je vorige leven. Afhankelijk van hoe je de afgrond afdaalt bepaald de mate van controle en inzichten, ondervinden en bewustwording van het feit dat.

Nog een andere uitleg is dat je heel dapper je problemen tegenmoed treed in je leven en hiervoor zelfs bereid bent om dieper, intensiever in jezelf en/of de situatie te graven voordat je nieuwe stappen neemt in het leven.     


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Reetje
9 maanden geleden

Geweldige uitleg, spijker op zijn kop! Ik kan het helemaal plaatsen