• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Schoonmaken Droom Picture

Schoonmaken Droom Picture

Gepubliceerd op 10 juni 2019 om 11:46

Opruimen en schoonmaken in je droom of visioen vertelt je dat je oude problemen, emoties, pijn en verdriet aan het loslaten bent. Je gaat herstructureren en je leven beter of opnieuw indelen, zodat nieuwe kansen je kant op kunnen komen.

Dromen of visioenen over opruimen en schoonmaken vertelt ook je dat je dingen aan het afronden bent en inzicht probeert te scheppen in je leven, oplossen, uitleggen, nadenken en overzicht krijgen.     

  

 

Een andere uitleg is dat schoonmaken en opruimen het weg poetsten van problemen, keuzes, meningen, ongezonde patronen enzovoorts weerspiegelen. Alles beter eruit laten zien dan dat het werkelijk is. Het kan een vorm van schaamte weerspiegelen tegenover de buitenwereld en/of tegenover jezelf. 

Een alternatieve uitleg is het energetische (spiritueel) opruimen van ongezonde negatieve energie. Opruimen en schoonmaken van zielslessen, karma, vorige levens, huisreiniging, negatieve dingen verbannen uit je leven. 

   

 

Nog een andere uitleg is dat je (spiritueel) energetische jezelf aan het schoonmaken bent, healing, genezing en verbinding met je gidsen en helpers waardoor je nieuwe dingen kunt aantrekken in je leven.

Het product en/of de locatie waar je aan het schoonmaken, opruimen bent verteld je veel over het onderwerp waarmee je op dit moment in het leven bezig bent en/of dat wat los mag laten.     


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.