• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Zwemmen Droom Picture

Zwemmen Droom Picture

Gepubliceerd op 17 juni 2019 om 20:15

Een droom of visioen over zwemmen vertelt je, dat je mee moet gaan met de golven van het leven. De ups en downs in het leven, en onverwachte wendingen die zeer positief zijn maar ook overweldigend kunnen zijn.. Een andere uitleg is dat je verschillende kanten van je onbewuste gedachten en emoties aan het onderzoeken bent.

 

Nog een andere uitleg is dat je op zoek bent naar emotionele ondersteuning. Je gaat door een geestelijke moeilijke periode in je leven. Het water waarin je zwemt, is als het ware het smeermiddel van je psyche en vertegenwoordigt levensenergie.

 

Het staat ook voor spiritualiteit, zuiveren, wijsheid, genezing en verfrissing in je leven. Een alternatieve uitleg is het vrijkomen van de ziel, de bron, de basis en het los laten van alle grenzen. Het water weerspiegeld de manier waarop jij je voelt in een bepaalde situatie; de vraag is.... is het water rustig en kalm of stormt het?. Het geeft je een goed beeld hoe je diep van binnen voelt, ervaart enzovoorts.    

 

Dromen of visioenen over zwemles vertellen je, dat je op zoek bent naar steun in je leven. Je hebt moeite met de ups en downs in het leven, de onverwachte golven die je moet overwinnen. Je ervaart hulp en ondersteuning, iemand aan je zijde die je behoedt voor verdrinken in je eigen emoties, pijn en verdriet.  Een andere uitleg is, dat je juist het gevoel hebt te veel gecontroleerd te worden. Je bent niet heel erg zelfstandig en ervaart problemen, emoties, pijn en verdriet.  

Het water waarin je zwemt, is als het ware het smeermiddel van je psyché en vertegenwoordigt levensenergie. Het staat ook voor spiritualiteit, zuiveren, wijsheid, genezing en verfrissing in je leven. Een alternatieve uitleg is het met hulp en ondersteuning vrijkomen van de ziel, de bron, de basis en het los laten van alle grenzen.

Het water weerspiegeld de manier waarop jij je voelt in een bepaalde situatie; de vraag is.... is het water rustig en kalm, of stormt het?. Het geeft je een goed beeld hoe je de levenslessen ervaart en/of hoe je voelt enzovoorts. 

 

 

Dromen of visioenen over buiten zwemmen vertellen je over de spiegel van het leven. De reflectie van hoe je in het leven staat, hoe je je voelt, wat je wilt bereiken en je innerlijke wijsheid en gevoelens. Een andere uitleg is, het ervaren van balans maar ook het onderbewuste, je gevoel en je emoties.

 

Water is als het ware het smeermiddel van je psyché en vertegenwoordigt levensenergie. Een andere uitleg is het ervaren van spiritualiteit, zuivering, wijsheid, genezing en verfrissing in je leven.  

Een andere uitleg is, dat water ook staat voor de cyclus van het lichaam en het leven. Water zorgt voor groei, ontwikkeling, en mogelijkheden, zonder water zijn er geen kansen op nieuwe ideeën en bevruchting van je plannen en wensen.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Debora
een jaar geleden

Mooie uitleg, duidelijk en inzichtelijk. Ik droom heel vaak dat ik zwem en dan vooral dat ik verdrink. Je uitleg kan ik plaatsten. Groetjes Debora