• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Adelaar ( Eagle) Droom Picture

Adelaar ( Eagle) Droom Picture

Gepubliceerd op 20 juni 2019 om 07:00

Dromen of visioenen over een adelaar vertellen je iets over de manier waarop je anderen benadert; dat kan uit de hoogte en groots zijn, maar wel vanuit een positieve instelling. Een andere uitleg is dat de adelaar staat voor heerschappij en de vrijheid willen ervaren in je karaktereigenschappen of in een relatie.

 

Je moet ook bij de adelaar niet vergeten dat je jezelf projecteert op de adelaar: jij vertegenwoordigt het deel van het dier. Dromen of visioenen over een arend vertellen je over de toekomst. Een adelaar in je droom of visioen, betekent voorspoed, verbeteringen, een innerlijk hoge vlucht en het hervinden van kennis.

 

Je maakt een duikvlucht en neemt veel risico -een sprong in het diepe misschien-, wat voor andere mensen roekeloos kan zijn, maar jij weet heel goed waar je naar toe wilt in je leven. De Adelaar vertegenwoordigd spirituele groei en ontwikkeling; een totale nieuwe blik op het leven hebben; wijsheid en inzichten die niemand anders heeft worden hier weerspiegeld. 

 

Dromen of visioenen over een bruine arend vertellen je over een goede basis en start richting een project wens, droom, idee of mogelijkheid waarbij je veel hoge ogen gaat gooien.

Een witte arend in je droom of visioen vertelt je over een nieuw begin, de onbegrensde mogelijkheid, reinheid en een goede start in het project dat nog vorm moet krijgen. Maar ook over schoonheid en onschuldig of ongedwongen zijn, of de dwaas in het verhaal willen zijn.

 

Dromen of visioenen over een zwarte arend vertellen je dat je moeilijkheden kunt ervaren, dat je plannen, wensen, ideeën, niet probleemloos gaan verlopen. Je moet eerst de obstakels die je tegenkomt overwinnen, maar je krijgt het uit eindelijk toch voor elkaar. 

 

Word je aangevallen door de adelaar, dan vertelt het je dat je jezelf corrigeert op je gedrag, je valt als het ware jezelf aan; je emoties, je problemen, gevoelens, meningen maar ook je karaktereigenschappen worden bekeken en heroverwogen.

 

De Zee Arend ( De grootste en de meest magische van alle adelaars)  heeft een witte kop en vertegenwoordigd emoties, gevoelens, magie, scheppende levensbron, spirituele groei. Het grote geheel kunnen bekijken, nieuw zicht of verbeterend vermogen om te zien, horen, voelen en ervaren, en diepe persoonlijke ontwikkeling.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.