• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Deur droom picture

Deur droom picture

Gepubliceerd op 26 juni 2019 om 13:17

Dromen of visioenen over een deur vertellen je over nieuwe mogelijkheden, geestelijke en innerlijke vooruitgang, mogelijkheden tot succes of kansen die je kunt pakken in je leven. Achter de deur -die tot nu toe nog gesloten blijft- bevindt zich een nieuwe situatie en levensfase.

Een andere belangrijke uitleg is de persoonlijke grens van je hart. De deur is de weerspiegeling van je persoonlijke grens en hartkamers die je zelfstandig kunt openen en ook weer dicht kunt doen, zowel voor jezelf als voor andere mensen in je omgeving.

 

Het openen van een deur vertelt je dat je je hart opent voor nieuwe kansen en er zullen nieuwe mogelijkheden ontstaan. Je komt in een nieuwe fase van je leven en schuift van het ene bewustzijnsniveau naar het andere.

 

Een deur die van buiten geopend wordt in je droom of visioen vertelt je dat je persoonlijke grens wordt overschreden. Je opent je hart voor een onbekend iemand, misschien is het een persoon die je binnen in je hartkamers wilt laten, of misschien wel niet, dit is natuurlijk heel persoonlijk. Een andere uitleg is dat je je toegankelijker mag opstellen naar anderen toe. Nog een andere uitleg is dat je mag proberen je te openen voor nieuwe mensen, nieuwe inzichten en kansen zodat het naar binnen kan komen.  

 

Een deur die aan de binnenkant opent vertelt je dat je bewust de deur opent voor nieuwe kansen en mogelijkheden, naar je hart luistert en ernaar handelt. Het vertelt je ook de behoefte aan zelfstudie en innerlijke kennis, wijsheid en mogelijkheden.

Als je deur moeilijk open gaat of als er iets is wat de opening tegenhoudt, dan vertelt het je dat je zelf angst ervaart om je volledig te openen, omdat er nog kleine obstakels in je hart aanwezig zijn voordat je volledig openstelt voor iets nieuws en voor het onbekende. Een andere uitleg is tegenwerking die je kunt ervaren en de bewuste controle die je probeert te houden op de toekomst.

 

Dromen of visioenen over een huisdeur vertellen je dat er nieuwe mogelijkheden voor je zullen ontstaan die diep vanuit je hart komen. Je komt in een nieuwe fase van je leven en schuift van het ene bewustzijnsniveau naar het andere met betrekking op het openen van je hart, je ware ik en je karaktereigenschappen.

 

Dromen en visioenen over een schuurdeur vertellen je dat er nieuwe mogelijkheden voor je zullen ontstaan die betrekking hebben op een aanvullende situatie, dus een verbreding van je hart, je ware zelf of vermeerdering, vergroting van je dromen, wensen, ideeën, mogelijkheden, intuïtie en kennis. Je komt in een nieuwe fase van je leven en schuift van het ene bewustzijnsniveau naar het andere met betrekking tot je emoties, het gevoel, het verleden, je geliefde en familie, vrienden en kennissen.

 

Dromen en visioenen over de achterdeur vertellen dan ook dat je de deur naar het verleden moet sluiten. Een ander uitleg is dat de achterdeur de poort vertegenwoordigt om de problemen uit verleden nog een keer te openen, zodat je het kunt verwerken en opnieuw kunt beoordelen.

 

Dromen of visioenen over een openslaande deur of onverwacht bezoek door de achterdeur vertellen je dat je onbewust nog steeds je hart en de deur openzet voor het onnodige verleden. Je gedrag nodigt het verleden nog steeds uit, je bent blijkbaar nog niet klaar met iets uit wat je reeds afgesloten had.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.