• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Barbecue Droom Picture

Barbecue Droom Picture

Gepubliceerd op 30 juni 2019 om 14:58

Dromen en visioenen waarin een barbecue, Grill, Gourmet voorkomt vertelt je over de behoefte of het verlangen naar gezelligheid, genegenheid, samen zijn, delen en tot rust komen. Je kunt ook denken aan het ervaren van een vruchtbare, luxe periode in je leven; je bent creatief op zoek naar oplossingen en mogelijkheden.

 

Je werkt hard aan je dromen, wensen en ideeën om dit te realiseren of te bewerkstelligen. Een andere uitleg is dat het een gezond en geestelijk levensplan is waar je lang plezier van zult hebben.

Nog een andere uitleg is voorspoed, in de zin van overvloed van voeding, kennis, wijsheid, innerlijk geluk maar ook financiële verbeteringen. Een andere uitleg is dat er behoefte is naar gezelligheid, warmte en huiselijke sfeer. Als alternatieve uitleg is dat de barbecue staat voor het verlangen naar de zomer en het vakantie seizoen. 

 

Dromen en visioenen waarin je zelf aan het barbecueën, Grillen, Gourmetten bent, vertelt je over het aantrekken van gezelligheid, genegenheid, samen zijn, delen. Je kunt ook denken aan het ervaren van een vruchtbare, luxe periode in je leven; je bent creatief en vind de oplossingen en mogelijkheden daar waar je hiervoor nog niet aan had gedacht. Je bent als het ware in controle van dat wat er in je waakbestaan gebeurt. Ontspannenheid en openheid delen met andere zorgen ervoor dat je groeit, ontwikkeld enzovoorts.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.