• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Schilderen Droom Picture

Schilderen Droom Picture

Gepubliceerd op 4 juli 2019 om 07:00

Als je een schilderij ziet in je droom, visioen vertelt dit je dat je de behoefte hebt aan zelfexpressie en uitingen, creativiteit in het ontwikkelen van je dromen en je wensen in je leven. Het spiegelen van jezelf, de situatie waarin je zit en/of je innerlijke en uiterlijke verschijningsvorm bekijken, beoordelen enzovoorts.

 

Denkbeelden, gedachtestroom en dat wat je onderbewuste op dit moment een belangrijke uitdaging vind en/of het leerproces van de ziel. Een schilderij vertelt je het contact maken met de spirituele dimensies, persoonlijke groei en ontwikkeling vanuit het hoogste goed. Elke laag weerspiegeld dus een deel van jezelf en/of de situatie waarin je zit. Als alternatief kun je ook denken aan inzicht krijgen in je vorig leven en/of zielstaken en levensopdrachten.

 

Als je droomt of visioent dat je zelf een artiest bent die een schilderij maakt, zegt dit dat je je creatieve en intuïtieve kant aan het ontwikkelen bent. Het schilderij dat je aan het maken bent is een belangrijke aanwijzing voor hoe je vindt dat je in het leven staat.

Een andere uitleg is dat je dromen, wensen en creatieve ideeën best wel eens werkelijkheid kunnen worden. Het spiegelen van jezelf, de situatie waarin je zit en/of je innerlijke en uiterlijke verschijningsvorm bekijken, beoordelen enzovoorts.  

Als schilderend artiest vertelt je het contact maken met de spirituele dimensies, persoonlijke groei en ontwikkeling vanuit het hoogste goed. Elke laag weerspiegeld dus een deel van jezelf en/of de situatie waarin je zit. Als alternatief kun je ook denken aan inzicht krijgen in je vorig leven en/of zielstaken en levensopdrachten.  

 

Droom of visioen je over een aquarel, dan vertelt dit je dat je wat meer ontspanning mag gaan zoeken, en dat je daarbij je creativiteit mag gebruiken. Ga op vakantie, of zoek een hobby en kom met leuke ideeën om je relatie uit het slop te trekken. Het spiegelen van jezelf, de situatie waarin je zit en/of je innerlijke en uiterlijke verschijningsvorm bekijken, beoordelen enzovoorts. 

 

Een schilderij vertelt je het contact maken met de spirituele dimensies, persoonlijke groei en ontwikkeling vanuit het hoogste goed. Elke laag dat je aquarel schilderij laat zien, weerspiegeld dus een deel van jezelf en/of de situatie waarin je zit. Als alternatief kun je ook denken aan inzicht krijgen in je vorig leven en/of zielstaken en levensopdrachten die via de kleurencombinatie door stroomt.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.