• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Puzzel Droom Picture

Puzzel Droom Picture

Gepubliceerd op 6 juli 2019 om 07:00

Dromen en visioenen over een puzzels, legpuzzels, raadsel, brainbreker, woordzoeker geven hersenspinsels weer die je als het ware probeert inzichtelijk te maken. Je legt de levens of situatie stukjes in elkaar; de mentale uitdaging die je in het waakbestaan niet/ nog niet/ nauwelijks in elkaar gelegd krijgt.

 

Het geeft de obstakels aan, de stukken die niet in elkaar passen blijven geven de moeite en problemen aan.   

De puzzel, legpuzzel, raadsel, brainbreker, woordzoeker weerspiegeld je levensfase, je situatie, je ziel, je vorig leven de invloed die het op je waakbestaan heeft. De woorden die verschijnen, de beelden die verschijnen geven dat aan waarmee je aan de slag mag gaan in je leven. 

 

Daarnaast geeft een puzzel, legpuzzel, brainbreker, raadsel, woordzoeker de beslissingen weer die je neemt, wat wil ik wel in het leven, wat niet, wie of wat behoort tot mijn hart, diepste kern enzovoorts. De ontbrekende stukken weerspiegelen informatie, kennis, kunde, ervaring die je niet bezit maar graag zou willen hebben en/of nodig hebt in het leven en de situatie waarin je zit. De puzzel, legpuzzel, raadsel, brainbreker, woordzoeker weerspiegeld gedachtes, gevoelens en emoties en komt vooruit je ziel, je pure ik, je basis en/of je kern.    

 

Een alternatieve uitleg is dat de legpuzzel een vorm van communiceren vertegenwoordigd met het hogere aspect, spirituele verbinding met gidsen, helpers, ondersteuner, goden, engelen en/of dat waarmee je verbonden wilt zijn.

De puzzel, raadsel, woordzoeker, brainbreker, legpuzzel geeft ook groei en ontwikkeling weer die je als bewuste mens nog niet duidelijk hebt ervaren zodat je onderbewuste hiermee aan de slag kan gaan. Let goed op wat voor soort puzzel het is, het vertelt je veel over dat waarmee je aan de slag mag gaan.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.