• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Verjaardag droom picture

Verjaardag droom picture

Gepubliceerd op 8 juli 2019 om 09:46

Dromen en visioenen over je verjaardag vertellen je dat je je problemen hebt overwonnen en dat je nu tot rust aan het komen bent. Een andere uitleg is dat je behoefde hebt aan familie en vrienden om je heen, het gevoel van liefde, saamhorigheid, gezelligheid, erkenning en vertrouwen mis je in je leven.

 

Nog een uitleg is het ervaren van innerlijk balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie. Een belangrijke uitleg is de projectie of weerspiegeling van je eigen gevoelens op het feest, dit kan zowel positief als negatief worden ervaren. Dromen en visioenen over je verjaardag geven de balans weer tussen je mannelijke en vrouwelijke energie, leven vanuit je bron, je basis, je hart en/of dat waarmee je verbonden bent.   

 

Als je in je droom of visioen een verjaardag ziet waarin je te gast bent, vertelt dit je dat je karaktereigenschappen en je mannelijke en vrouwelijke kracht iets hebben overwonnen door goed rond te kijken. Een andere uitleg is dat je je bewust bent dat je de gasten en je eigen karakter in een positief daglicht kunt zetten, waardoor je zelf ook meer inzicht krijgt.  Een belangrijke uitleg is de projectie of weerspiegeling van je eigen gevoelens op het feest

Dromen en visioenen over een verjaardag geven ook de balans weer tussen je mannelijke en vrouwelijke energie, leven vanuit je bron, je basis, je hart en/of dat waarmee je verbonden bent. 

 

Droom of visioen je over een verjaardagsfeest dan gaat dit over overwinning, samenwerking, geluk, tevredenheid en samenwerking tussen het mannelijke en het vrouwelijke van ons karakter. Het geluk zal je toelachen en je kunt vertrouwen op een vreugdevolle afloop van een moeilijke periode in je leven. En ook hier is er sprake van projectie of spiegeling van je eigenschappen op het feest die zowel positief als negatief worden ervaren. 

 

Maar droom je of zie je een visioen over een verjaardagsfeest dat afloopt in een negatieve sfeer, dan vertelt het je dat je onverwachte dingen kunt verwachten waarmee je geen rekening had gehouden. Het is een bewustwording van de spiegeling of projectie van je innerlijke gevoelens, eigenschappen en dit kan zowel positief als negatief worden ervaren.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.