• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Straat / Weg Droom Picture

Straat / Weg Droom Picture

Gepubliceerd op 10 juli 2019 om 07:00

Dromen of visioenen over een, straat, weg, pad, stoep vertelt je dat de innerlijke of uiterlijke reis je volgt, de snelheid van de weg die je bewandeld, fiets, rijd is afhankelijk van de hoeveelheid wegwerkzaamheden die je tegen komt. Het kan ook zijn dat je oponthoud hebt. Als je met snelheid gaat slagen, komt succes op je pad.

 

Een andere uitleg is dat de weg, straat, pad, stoep, vuur en kracht vertegenwoordigt in je leven en de manier waarop je de reis die je aan het maken bent benadert en bewandelt. Let goed bij dit soort dromen of visioenen op hoe de weg zich aan je ontvouwt- elke hobbel of obstakel geeft de innerlijke leerpunten aan. 

 

Dromen en visioenen over een straat, weg, pad, stoep, straat vertelt je iets over de manier waarop je het leven in wilt richten; je kunt ook denken aan de spirituele reis die je aan het maken bent - je denkrichting word hier weerspiegeld. Het weerspiegeld de ontwikkeling van je leven en/of je situatie maar vooral ook hoe het voor je gevoel zich ontwikkeld.

 

Een bochtige en hobbelige weg, pad, stoep of straat in je droom of visioen vertelt je over de vele hindernissen en tegenslagen die je zult ondervinden voordat je het doel bereikt, hoe hoger de berg hoe meer inspanning je moet leveren, of hoe scherper de bocht hoe harder de onverwachte problemen. Je krijgt te maken met onverwachte moeilijkheden en tegenslagen die je moet overwinnen zodat je daarna veel sterker bent dan je nu zou verwachten. 

Als de weg, pad, stoep of straat donker is in je droom of visioen, dan vertelt dit je dat je nog geen duidelijk zicht hebt op de situatie in je leven, je weet niet waar dit naar kan leiden en je hebt er ook geen controle over. Een andere uitleg is het ervaren van duistere of angstaanjagende keuzes die je gemaakt hebt in het leven, die niet goed voor je zijn.

 

Een weg, pad, stoep of straat, met stoplichten of een kruispunt in je droom of visioen vertelt je dat je geduld moet hebben met je wensen en je reis die je aan het maken bent; denk er goed over na om je levensweg te vinden.

 

Dromen of visioenen over een weg, pad, stoep, straat die richting een splitsing gaat, vertellen je iets over de mate van controle die je hebt over de richting waarin je leven opgaat. Je kunt dus zelf kiezen of je linksaf wilt of rechtsaf, doorgaan op dezelfde weg is natuurlijk ook een mogelijkheid.  

 

Dromen of visioenen over een winkelstraat vertellen je over de richting die je uit wilt in het leven, de keuzes die je maakt, de kansen die op je pad komen. Een andere uitleg is dat je een innerlijke of uiterlijke reis maakt en dat je daarbij opzoek bent naar eigenschappen, mogelijkheden of je ware zelf vinden.

  

Een andere uitleg is dat een winkelstraat je hart vertegenwoordigt, je ware zelf en de weg die je volgt; dat wat je hebt achtergelaten en dat wat er nog komt, let dus goed op het soort winkels die in de winkelstraat aan je voorbij komen, want dit geeft je inzicht.

 

Ben je verdwaald in een winkelstraat in je droom of visioen dan vertelt het je dat je hart verdwaald is, je moet keuzes maken, je bent op zoek, je ware zelf weet niet de juiste antwoorden, luister naar je hart en je vindt het antwoord, het feit dat je verdwaald bent kan zowel met het verleden als het heden te maken hebben. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.