• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Vakantie Droom Picture

Vakantie Droom Picture

Gepubliceerd op 12 juli 2019 om 07:00

Een droom of visioen over vakantie vertelt je over de behoefte aan een moment voor jezelf, bijtanken "spiritueel, lichamelijk en/of geestelijk tot rust komen". Een andere uitleg is dat deze droom of visioen je ook vertelt dat je verlangen om te ontsnappen aan je verantwoordelijkheden je hoog zitten en je echt toe bent aan een rustmoment in je leven.

 

Een andere uitleg is dat het ook vertelt over de familieaangelegenheden, een persoonlijke verhouding die je met hun hebt ervaren of ervaart op dit moment in je leven. Dromen en visioenen over vakantie weerspiegelen hoe je jezelf op dit moment voelt, hoe je in de situatie staat en/of dat wat je nodig hebt.

    

Bezinning en rust en ruimte creëren in je leven is een must. Een alternatieve uitleg is dat vakantie dromen en visioenen je op een andere manier naar de situatie kunt kijken door de ogen van iemand anders of de dingen niet zwart/wit zien maar positief enzovoorts. Nog een andere uitleg is dat je een bewustwording ervaart van het feit dat jezelf keuzes kunt maken, jezelf verantwoordelijk bent voor je leven enzovoorts. 

 

Als aanvullende alternatieve uitleg is dat de vakantie een nieuwe periode aangeeft, nieuwe rond en nieuwe kansen en mogelijkheden. Ruimte scheppen en emotioneel evenwicht vinden en een ontspannen houding aannemen ongeacht wat er op dit moment in je leven speelt.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Daniëlle
een jaar geleden

Bedankt 🤗❤️ Ik kan dit plaatsen.