• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Kampvuur Droom Picture

Kampvuur Droom Picture

Gepubliceerd op 15 juli 2019 om 07:00

Als je droomt of een visioen hebt over een kampvuur, vertelt dit je dat je moet delen en dat je behoefte aan gezelschap hebt in het leven. Je zou je misschien wat meer moeten openstellen naar anderen, en ze toelaten om je beter te leren kennen.

Een alternatieve uitleg is dat een kampvuur staat voor innerlijke twijfel, woede en onrust, het vuur van je hart is op dit moment in je leven aan het branden. Of je het onder controle hebt weet je alleen zelf. 

 

Dromen en visioenen over een kampvuur vertelt je de warmte vanuit je diepste zelf. Het vuur weerspiegeld je verlangens, je dromen, je wensen en de manier waarop je jezelf uit. Het weerspiegeld je pure en ware ik. Hoe harder het vuur brand hoe harder je stroomt in het leven en je situatie. Een andere uitleg is dat een kampvuur staat voor bescherming en ondersteuning vanuit het hiernamaals. 

 

Nog een andere uitleg is dat het haardvuur staat voor passie, genegenheid en liefde, weerspiegeling of projectie is woede, angst, verdriet, agressie en stress die je niet de baas kunt en die je moet uiten. Een andere uitleg is, dat er iets ouds is in je leven plaatsmaakt voor iets nieuws en eerst moet afbranden voor dat je opnieuw kunt bouwen.

Een alternatieve uitleg is, dat je manier van denken aan het veranderen is. Je ondergaat een innerlijke transformatie; je hebt het innerlijke vuur onder controle. Nog een andere uitleg is, dat haard staat voor je drive en motivatie, kracht en passie voor het leven.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.