• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Terras Droom Picture

Terras Droom Picture

Gepubliceerd op 17 juli 2019 om 07:00

Dromen en Visioenen over een terras, zitplaats vertelt je over de behoefte om te ontspannen, tot rust te komen en toch sociaal te zijn. Het verwijst naar behoeftes van gezelligheid, familie, communicatie, samenwerken, sparren, delen en ontmoetingen. Het aantrekken van gelijkgestemde en genegenheid. Je kunt ook denken aan spirituele en sociale groei. 

 

Een andere uitleg is dat het terras je eenzaamheid, terugtrekken en afhankelijkheid weerspiegeld, bewust wording van het feit dat je iets niet hebt wat met de eigenschappen van het sociale terras te maken heeft. Nog een andere uitleg is dat het terras, zitplaats ontvankelijkheid en open houding naar de situatie en/of levensfase toe.

 

Nog een andere uitleg is de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie, werk en privé, kinderen, gezin, relatie en liefde, communicatie en stilte enzovoorts. Een terras, zitplaats weerspiegeld hoe je voelt vanuit je ziel, je bron, je basis en dit kan sociaal zijn, gezelligheid maar ook het niet hebben van deze eigenschappen of situaties in je leven.   

 

Dromen en Visioenen waarin je een terrasje pakt, op een terras zit bij een restaurant/café etc vertelt je over de behoefte aan behoeftes van gezelligheid, familie, communicatie en ontmoetingen. Een andere uitleg is de behoefte aan ontvankelijkheid en open houding naar de situatie en/of levensfase toe.

 

Nog een andere uitleg is de behoefte aan sparren, samenwerken, signalen ontvangen vanuit het hogere en out of the box denken. Nog een andere uitleg is de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie, werk en privé, kinderen, gezin, relatie en liefde, communicatie en stilte enzovoorts.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.