• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Water Droom Picture

Water Droom Picture

Gepubliceerd op 18 juli 2019 om 20:00

Visioenen of dromen over water vertellen je over het onderbewuste, je gevoel en je emoties. Water is als het ware het smeermiddel van je psyché en vertegenwoordigt levensenergie. Het staat ook voor spiritualiteit, zuiveren, wijsheid, genezing en verfrissing in je leven. Een andere uitleg is, dat het water ook staat voor de cyclus van het lichaam en het leven.

 

Het water zorgt voor groei, ontwikkeling, en mogelijkheden. Water weerspiegeld de baarmoeder van het leven, het begin, de basis, je start, je ziel. Zonder water zijn er geen kansen op nieuwe ideeën en bevruchting van je plannen en wensen. Nog een andere uitleg is, de spiegel van het leven maar ook de reflectie van hoe je in het leven staat.

  

Maar ook hoe je je voelt, wat je wilt bereiken en je innerlijke wijsheid en gevoelens.  Een andere uitleg is, het ervaren van balans maar ook het onderbewuste, je gevoel en je emoties. Een alternatieve uitleg is het vrijkomen van de ziel, de bron, de basis en het los laten van alle grenzen.

 

Daarnaast vertelt water je iets over emoties, gevoelens, levenservaringen die geuit mogen worden. Hoe meer water er in je droom of visioen aanwezig hoe meer gevoelens die tot een bepaald punt zijn gekomen in je leven en/of de situatie.

 

Nog een andere uitleg is dat water de spirituele weg vertegenwoordigd tussen het ene levenspunt in het leven en de volgende levenspunt; de innerlijke reis die je moet afleggen om aan wal te gaan en succesvolle projecten, wensen en levenservaring op te doen. De overgang tussen voeten op de grond en nieuwe onbekende dingen.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Bets
9 maanden geleden

Super bedankt 😘