• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Leeuw Droom Picture

Leeuw Droom Picture

Gepubliceerd op 25 juli 2019 om 07:00

Dromen of een visioen over een leeuw vertellen je dat je in een krachtige situatie zit of een situatie waarin je veel moed en trots mag tonen om succesvol te zijn. De leeuw geeft aan dat je sterk gemotiveerd bent in het leven, leiderschap, doorzettingsvermogen en trotsheid.

 

Een belangrijke uitleg is dat je jezelf reflecteert of projecteert op de eigenschappen, kracht, moed en doorzettingsvermogen van de leeuw of leeuwin, om je doel of wens, te bereiken of te voltooien. Een andere uitleg is dat je graag hoog van de toren blaast, en niet realistisch bent tegenover de mogelijkheden, geliefden en mensen in je omgeving.  Een andere uitleg is de verbinding met het hiernamaals, het universum en ondersteuning vanuit een krachtdier, je gidsen, helpers en/of daar waarmee je verbonden bent.   

 

Een alternatieve uitleg is de verwijzing naar het element vuur en de eigenschappen hiervan; het teken van de maand augustus en het vuurprincipe, leiderschapskwaliteiten. De leeuw staat in verbinding met je hart, longen en lever waaraan je aandacht mag schenken. Als aanvullende alternatief is het aandacht schenken aan de kleuren oranje, rood en goud. Nog een alternatieve uitleg is dat de leeuw je krachtdier vertegenwoordigd die je aandacht wil trekken; luister naar je kwaliteiten enzovoorts.  

 

De leeuwin in je droom of visioen vertelt je over de vrouwelijke kant en dan vooral kracht en doorzettingsvermogen en de verzorgende kant in ons.

De mannelijke leeuw in je droom of visioen vertelt je vooral over de mannelijke kant, maar ook over trots zijn en protserigheid, ijdelheid en overwinning.  

Als je de leeuw verslaat in je droom of visioen dan vertelt dit je dat je op persoonlijk en zakelijk gebied overwint. Je overwint de obstakels, emoties en problemen, je vindt moed, kracht en doorzettingsvermogen die je nieuwe kansen gaan geven.

 

Een andere uitleg is dat je je innerlijke woede of agressie, pijn, verdriet en stress onder controle krijgt, je laat je problemen los. De leeuw is trots en een leider en dat word weerspiegeld in het overwinnen van een leeuw. Je overwint als het ware dat waarmee je in het dagelijkse leven aan het vechten bent- dit kan op vele gebieden zijn en hoeft dus niet een echt gevecht te zijn maar het kan ook mentaal, geestelijk, spiritueel en/of zelfs lichamelijk zijn.

   

Wanneer je door de leeuw wordt overwonnen in je droom of visioen dan vertelt dit je dat je het gevoel hebt dat je aangevallen wordt door tegenstanders. Een andere uitleg is dat je je eigen innerlijke woede, agressie, pijn, verdriet en stress niet onder controle krijgt en dat je het niet overwint. Nog een andere uitleg is dat de leeuw een deel van jezelf weerspiegeld, dat verloren heeft, overwonnen vloed, geen controle heeft op de situatie en/of dat wat belangrijk is in je leven.  

 

Dromen of visioenen over een gekooide leeuw vertellen je dat het overwinnen of succes afhangt van je talenten, creativiteit en het zien van mogelijkheden om met tegenvallers en obstakels om te gaan. Een andere uitleg is dat je tegenwerking, beperkingen voelt in je bewegingsvrijheid en je mogelijkheden. Nog een andere uitleg is dat je jezelf te kort doet en je eigen talenten, kracht, doorzettingsvermogen niet wilt erkennen.

 

Een welp in je droom of visioen vertelt je je dat je behoefte hebt aan ondersteuning, liefde, warmte en vriendschappen vanuit je oerbron. Een andere uitleg is de verbinding met het hiernamaals, het universum en ondersteuning vanuit een krachtdier, je gidsen, helpers en/of daar waarmee je verbonden bent. Nog een andere uitleg is dat een welp  het innerlijke kind, speelsheid , onschuldig zijn, het nemen van nieuwe stappen weerspiegeld. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.