• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Zonnebloem Droom Picture

Zonnebloem Droom Picture

Gepubliceerd op 27 juli 2019 om 07:00

 Dromen of visioenen over een zonnebloem vertellen je over het ervaren van warmte en overvloed, een gezond en gelukkig leven. Een andere uitleg is het ervaren van de zon die schijnt in je leven. Een andere uitleg is, dat je jezelf bewust wordt van het feit dat je de juiste richting hebt gekozen in je leven.

 

De zonnebloem weerspiegeld ook de uitdaging, obstakels en het mee draaien met de energie van de dag, week, situatie enzovoorts.  Een alternatieve uitleg is dat de zonnebloem een verwijzing is naar planten, oogsten van je wensen, dromen en projecten. Of zelfs de uitleg dat in de zomer je wensen, dromen en ideeën tot realisatie komen.

Een spirituele verklaring is dat de zonnebloem je verbinding met de hogere energieën en hogere trillingen zoals de 5de, 6de, 7de en 8ste dimensies vertegenwoordigd.   

  

 

Een veld met zonnebloemen in je droom of visioen verwijst naar de manier waarop je in het leven staat; hoe je voelt en wat je naar de buitenwereld wilt tonen. Een veld met zonnebloemen weerspiegeld ook de uitdaging, obstakels en het mee draaien met de energie van de dag, week, situatie enzovoorts. Een andere uitleg is de overwinning en het succesvol een project, wens, idee uitwerken. 

 

Een boeket zonnebloemen in je droom of visioen vertelt je over het aantrekken van overvloed, warmte, een gezond en gelukkig leven. Een andere uitleg is dat de zonnebloem een verwijzing is naar planten, oogsten van je wensen, dromen en projecten. Het los laten van randzaken, focussen op dat wat echt belangrijk is en het los laten van oude ongezonde patronen en relaties.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Anneloes
9 maanden geleden

😘❤️😍