• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Paraplu Droom Picture

Paraplu Droom Picture

Gepubliceerd op 29 juli 2019 om 07:00

Een droom of een visioen over een paraplu of parasol vertelt dat je een schild hebt voor je eigen emoties en dat je probeert je gevoelens te vermijden en te uiten. De beschermende laag die je om je heen en/of om de situatie hebt getrokken. 

 

Hoe groter de paraplu of parasol, hoe groter het schil is dat je om je heen hebt gemaakt, zodoende is het ook moeilijk voor mensen die je willen helpen hier doorheen te komen en je inzicht te geven. Een andere uitleg is dat de paraplu of parasol staat voor bescherming vanuit het hiernamaals, jij en je geliefde worden beschermd. Nog een andere uitleg is het ervaren van emotionele veiligheid en bescherming willen om tegenslagen te voorkomen.

 

Als de paraplu of parasol lekt in je droom of visioen vertelt het je dat je niet voorbereid bent om problemen onder ogen te zien en dat je nog niet alles hebt afgehandeld. De beschermende laag die je om je heen en/of om de situatie hebt getrokken blijkt niet afdoende te zijn - het ongewenst openen van jezelf en/of je emoties. Een andere uitleg is dat een lek het openen van je emoties en gevoelens vertegenwoordigd die je zowel positief als negatief kunt ervaren. 

 

Het los laten en het niet onder controle hebben - door de bescherming stroomt de energie door en zorgt ervoor dat je het kunt verwerken. Een andere uitleg is dat je stapje voor stapje jezelf voorbereid om het schild van emoties en gevoelens te openen en het je de juiste tools en inzichten te geven. Het overboord gooien van je beschermd schild, hulp en ondersteuning vanuit het universum en spirit. Een nieuwe visie en het open van oude karma en gevoelens.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.