• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Buitenland Droom Picture

Buitenland Droom Picture

Gepubliceerd op 31 juli 2019 om 07:00

Als je droomt of een visioen hebt dat je in het buitenland bent duidt dit op overwinning, succes, de onbegrensde mogelijkheden van een reis die je maakt in je leven. Een andere uitleg is onbalans of chaos in je huidige situatie die je niet onder controle hebt, dat je de behoefte hebt aan een nieuwe omgeving en aan je huidige situatie wilt ontsnappen.  

 

Een alternatieve uitleg is dat je je horizon wilt verbreden en daarvoor aanpassingen in je leven wilt aanbrengen. Dromen en visioenen over het buitenland vertelt je iets over een spirituele verbinding, groei en ontwikkeling.

Nog een andere uitleg is dat het buitenland de innerlijke en/of uiterlijke reis kan vertegenwoordigen. Een alternatieve uitleg is zielsroeping, zielsverbinding, vorig leven en/of levensopdracht.  

 

Nog een verklaringsmogelijkheid is overstijgen van je grenzen, nieuw terrein,  horizon verbreden, ontdekken en ontwikkelen dit kan op karaktergebied zijn maar ook op zielsgebied en lichamelijk. Een buitenland droom of visioen kan zowel positief als negatief worden ervaren. Het willen ervaren van vrijheid, mogelijkheden en geen beperkingen meer hebben die je tot nu toe wel bent tegengekomen.   

 

Nog een uitleg is het achterlaten van oude ongezonde patronen en ervaren - los laten van dat wat niet meer bij je past, verbreken van relaties, familie banden enzovoorts. Nog een alternatieve spirituele uitleg is het vrijelijk bewegen in een spirituele verbinding, universum, het hogere, hemel enzovoorts.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.