• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » IJsje Droom Picture

IJsje Droom Picture

Gepubliceerd op 3 augustus 2019 om 07:00

Dromen en visioenen over een ijsje vertellen je over je manier van handelen, je doet kil en je hebt een koude en koele mening. Tevredenheid, innerlijke geluk en plezier in het leven en/of de situatie ervaren. Nog en andere uitleg is  dan ook dat je op dit moment geen voortgang in je leven ziet, je zit vast en kunt nergens meer naartoe.

 

Een alternatieve uitleg is dat je emotionele problemen hebt die je in je greep houden, je zou je gevoelens moeten proberen te uiten.

Een alternatieve uitleg is het vasthouden van oude emoties en gevoelens die tot uiting komen. Een spirituele verklaring voor het zien van ijsjes is het opruimen en schoonmaken van ongezonde patronen, emoties, gevoelens die er al heel zitten en/of aanwezig zijn.

 

Een andere alternatieve uitleg is de bewustwording van het feit dat je behoeftes ( verlangens) hebt aan bepaalde dingen in je leven en/of de situatie waarin je zit. Je kunt ook denken aan het verlangen naar ongezonde voedingstoffen, suikers, lekkers enzovoorts. Hoe groter je ijsje, hoe meer verlangen naar..... 

Een ijsje eten in je droom of visioen vertelt je over een gunstige uitwerking op een genomen beslissing. Maar het gaat ook over je innerlijke kind, uitingen, creativiteit en genieten van het leven.

Een andere uitleg is dat je geen stroom van ideeën of gedachten meer hebt alsof je geblokkeerd, vastgevroren zit. Een spirituele verklaring voor het eten van een ijsje het opruimen en schoonmaken van ongezonde patronen, emoties, gevoelens die er al heel zitten en/of aanwezig zijn. 

 

Nog en spirituele verklaring voor het eten van een ijsjes is het onvoldoende ervaren van heling en genezing in een bepaalde situatie. Een andere alternatieve uitleg is de bewustwording van het feit dat je behoeftes ( verlangens) hebt aan bepaalde dingen in je leven en/of de situatie waarin je zit enzovoorts.     


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Flora van Hemert
9 maanden geleden

Ik vind het fijn omschreven. Vooral omdat er meerdere soorten uitleg zijn. Die ik ook op mijn eigen situatie kan terugkoppelen.

Groetjes Flora