• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Schelp Droom Picture

Schelp Droom Picture

Gepubliceerd op 5 augustus 2019 om 07:00

Dromen en visioenen over gesloten schelpen vertellen je over geborgenheid en veiligheid maar je laat je ware zelf, of je gevoelens niet zien; je bent dus blind in je vertrouwen naar buiten toe.

 

De plezierige voorvallen in je leven zullen leiden tot berouw en slechte herinneringen. Een alternatieve uitleg is dat je je probeert te beschermen tegen pijn, je sluit je hart, je ware zelf emotioneel af.  Een andere uitleg is dat de schelp de baarmoeder van het leven vertegenwoordigd; de verbinding met het universum, water en diepe genezing van alle innerlijke ervaringen en wonden uit je verleden, vorig leven en niet te vergeten vanuit het nu. 

 

Een alternatieve uitleg is dat de schelpen een signaal zijn naar een leven op of rond de zee of een zielsopdracht die te maken heeft met water. Maar het kan ook een verwijzing zijn naar een zeemeermin, zeemeermanzielen opdracht en verbinding. 

Een open schelp die je vindt in je droom of visioen is juist een hele positieve boodschap: je hebt een schat gevonden met betrekking tot je ware hart! Het is succes, geluk, rijkdom, gouden handen en innerlijke wijsheid dat je naar iets moois kan brengen. 

 

Het lopen langs schelpen en het verzamelen ervan in je droom of visioen vertelt je over extravagantie en het nemen van een risico in je leven, die misschien wel eens tot iets moois kan leiden, maar je kunt er ook beroerd uitkomen. 

Twee schelpen vinden in je droom of visioen vertelt je over je vrouwelijke en mannelijke energie dat in balans is. Je vindt de balans tussen je mannelijke en vrouwelijke kant; tussen je introverte en extroverte kant, of je passieve en actieve deel, positieve energie en negatieve energie etc. Een andere uitleg is het vinden van een partner en een tweelingziel van je levensfase. 

 

Drie schelpen in je droom of visioen vertelt je over het de kracht van drie, driemaal krijg je terug wat je hebt gegeven. De verbinding met het universum en het hiernamaals. Spirituele groei en genezing komen op je pad. Je bent volledig ondersteund en je gaat een nieuwe levensfase in.   

 

 

 

Dromen over Turret schelpen ( schelp hoorntje) weerspiegelen horen en luisteren, de gehoorgang en de baarmoeder van het leven. De spirituele uitleg is de trilling van het leven, zielsmuziek en/of het luisteren naar je gidsen, helpers en ondersteuners. Luisteren en horen de verbinding met je horen levensdoel. Het helen en het genezen van een periode waarin je voor je gevoel niet verbonden was en/of bent geweest met je gidsen, helpers, jezelf en waarin je oren en gehoorgang een rol speelde. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.