• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Boot / Jacht / Schip droom picture

Boot / Jacht / Schip droom picture

Gepubliceerd op 7 augustus 2019 om 07:00

Een droom of visioen over een boot betekent vooruitgang, nieuwe kansen en vruchtbare plannen in je leven. Je bent op weg om nieuw kansen aan te gaan in je leven; maar je moet niet vergeten dat dit nog wel wat aandacht nodig heeft. De boot staat ook voor overwinning van oude problemen die je achter je laat.

 

Dromen en visioenen over een jacht staan voor rijkdom, plezier en luxe, gemak, overwinning en geluk op je nieuwe levensweg. Je werkt aan vruchtbare plannen waarmee je hoge ogen zullen gooien. 

Je hebt geen grote zorgen en streeft naar een leven vol gemak en luxe. Deze droom of visioen kan ook juist een onbewuste wens aangeven om meer tijd vrij te maken voor recreatie en vakantie. Misschien zou je het even een poosje kalm aan moeten doen. 

 

Dromen of visioenen over een cruiseschip gaan over rijkdom, welvarendheid, geluk van andere mensen en een overmaat aan nieuwe kansen in je leven. Ook staat het cruiseschip voor oude problemen die je achter je laat en nieuwe kansen die je leven binnen kunnen komen. 

Een schip dat in je droom of visioen voorkomt, vertelt je ook over nieuwe kansen en vruchtbare plannen die groots uit kunnen pakken. Ook hierbij moet je niet vergeten dat je de ideeën nog wel aandacht moet geven om ze een succes te laten worden. Een andere uitleg is dat het schip de bagage uit het verleden vertegenwoordigt. Je neemt meer uit het verleden mee dan je denkt of wilt in je leven.

 

Een droom over pech of schipbreuk lijden betekent dan ook tegenslagen op je weg naar de nieuwe kansen in je leven; obstakels die je moet overwinnen wil je de kust halen. Een andere uitleg is dat je halverwege de reis hebt besloten toch een andere koers te willen varen in je leven. 

   

De boot, of het cruiseschip brengt ons naar een nieuwe toekomst die we met de golven van het leven moet bevaren.

Rustig water in je droom of visioen vertelt je dat je rustig vaarwater hebt om met je boot je doel te bereiken in je leven.

 

Onrustig water in je droom of visioen vertelt je over het ervaren van de onrust en onevenwichtigheid van je doel in je leven.

Varen in het donker geeft aan dat je op het ogenblik niet weet hoe alles zal verlopen of gaat lopen in het leven, je hebt geen zicht op de toekomst, maar ook heb je het gevoel dat je niet meer terug naar het verleden kunt.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Marly
een jaar geleden

🤗😘❤️❤️❤️