• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Picknick droom picture

Picknick droom picture

Gepubliceerd op 9 augustus 2019 om 07:00

Dromen en visioenen over een picknick vertelt je over de ontspannen manier waarop je spirituele groei ervaart; innerlijke en geestelijke ontwikkeling. Het aantrekken van dat wat je op dit moment nodig hebt- voeding weerspiegeld een deel van jezelf weerspiegeld dat aan dacht nodig heeft – het groei en ontwikkelingsproces in je leven.  

   

Als alternatief is dat je de honger naar meer ervaart.  Een Picknick weerspiegeld daarnaast ook de verbinding met buiten, de aarde, de elementen en de energie die je nodig hebt. Een andere uitleg is de sociale verbintenissen en de mogelijkheid voor een samenzijn, sociaal zijn met mensen die een betekenis voor je hebben.

Nog een andere uitleg is dat een picknick het los laten van vaste patronen weerspiegeld, ongezonde relaties en situaties. Door de ogen van het kind bekijken, onschuld, het onbekende en out of the box denken.

    

De producten die je meeneemt in je picknick mand vertellen je precies wat je los laat, je leert en/of waar je behoefte aan hebt op dit moment in je leven.  Nog een andere uitleg is geluk, rijkdom, gezelligheid met familie, de behoefte aan erkenning, warmte en genegenheid, geborgenheid ervaren met de mensen waar je om geeft. Als aanvullende uitleg kun je denken aan creativiteit gebruiken om spiritueel, zielsgroei te ervaren.     


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Daantje
een jaar geleden

Leuke uitleg waar ik iets aan heb.

Dali Bach
een jaar geleden

Leuke website 😘