• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Vlinder Droom Picture

Vlinder Droom Picture

Gepubliceerd op 14 augustus 2019 om 07:00

Dromen en visioenen over een vlinder vertelt je over transformatie, verandering, het oude los laten en het nieuwe naar je toe trekken.  Als het ware onderga jezelf een soort van transformatie richting een nieuwe manier van denken en nieuwe manier van leven, en aanpak. Een andere uitleg is het vinden van rust en vrede. 

 

Een ander uitleg is de behoefte om je aan te passen aan je omgeving. Een andere uitleg is, creativiteit, romantiek, plezier en spiritualiteit in je leven. Nog een andere uitleg is, dat de vlinder staat voor reïncarnatie, en wedergeboorte in je leven.

Vlinder dromen en visioenen gaan over de verbinding met de hogere energie, het universum en het hogere doel in je leven; je kunt ook denken aan spirituele groei en ontwikkeling en het zien of ervaren van signalen. 

 

Dromen en visioenen over het vangen van een vlinder vertellen je over de bewustwording, de behoefte om de natuur naar je toe te halen, evenals transformatie, acceptatie en creativiteit naar je toe halen. Je wilt controle houden over iets dat je moet loslaten. Je ervaart veranderingen die je niet kunt controleren, beheren of afdwingen.

   

Dromen en visioenen over een rups die vlinder word vertelt je letterlijk dat je transformeert, veranderd, incarnatie, levensdoel, ziel groei en het los alten van oude ongezonde gewoontes. Het afdoen van je oude huis, je innerlijke persoonlijkheid is veranderd.  Je kunt ook denken aan wakker worden uit een rust (winterslaap) periode.

  

Je bent bijna klaar om de vleugels uit te slaan richting dat wat je echt wilt. De transformatie tussen rups en vlinder geeft groei en ontwikkeling aan op persoonlijk gebied en het achter je laten van dat wat was; je gaat je klaar maken voor het onbekende.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.