• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Bos droom picture

Bos droom picture

Gepubliceerd op 19 augustus 2019 om 07:00

Een droom of visioen over een bos vertelt je over het leven, vruchtbaarheid, geluk, verjonging, nieuwe energieën en de lente in ons gevoel. Een andere uitleg is het onbekende of onderbewuste, het uitzoeken van de mogelijkheden in je leven.

 

Je zou een gedeelte van jezelf kunnen ontdekken dat gedreven wordt door moederinstinct dat je van huis uit hebt mee gekregen.  Dromen over een bos gaan over jezelf, het weerspiegeld de manier waarop je in het leven staat; elke boom vertelt je iets over hoe en wat. 

Jij bent als het ware het bos, inclusief de dieren die erin leven; bomen, stronken, wortels enzovoorts. Het bos is zowel je verleden, je heden en je toekomst; maar je kunt ook denken aan je vorig leven en je ziel, je bron, je basis.  

 

Wandelen in een bos geeft de (levens) reis aan die je maakt en/of in de situatie waarin je zit. Wat was, wat kan, wat je wilt en je obstakels enzovoorts “de zielsreis”, jezelf je status, je gevoel, je emoties, je verlangens. Hoe lichter het bos hoe gemakkelijker het levenspad te bewandelen is - hoe gemakkelijker je het ervaart. Hoe donkerder het bos, vol met obstakels hoe zwaarder je de situatie en/of je leven ervaart.

 

Je bent als het ware het bos, je innerlijke demonen, je familie, je vrienden, je werk alles is in het bos aanwezig. Iedereen en alles wat je ontmoet op je pad komt in het bos naar voren. Je kunt ook denken aan omgehakte bomen, geknakte takken enzovoorts die je levenspad weerspiegelen- de pijntjes en het verdriet, emoties, obstakels enzovoorts.

 

Het bos verbind je met je oerbron, je basis, je ziel, je natuur, je intuïtie en je karma, familie geschiedenis enzovoorts.   

De eikels, de noten weerspiegelen de kansen, mogelijkheden en de vruchtbare kansen die je hebt ervaren of gaat ervaren- het is namelijk je verleden, heden en toekomst.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.