• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Doornroosje droom Picture

Doornroosje droom Picture

Gepubliceerd op 21 augustus 2019 om 07:00

Dromen en visioenen waarin Doornroosje voorkomt vertelt je iets over de manier waarop je in het leven staat en weerspiegeld een afwachtende houding met betrekking tot het vinden van vriendschappen, verbindingen, tweelingzielen, gelijkgestemde en/of de liefde.  

 

Maar dat je ook een afwachtende houding hebt naar alles wat een nieuwe start zou kunnen zijn. Je bent als het ware verwijderd, afgezonderd (stille periode) van je harte wens, je dromen; je doel. Een andere uitleg is dat je het gevoel ervaart dat je wordt tegengehouden en dat je dingen niet onder controle hebt alsof je in rustperiode een wordt gehouden, pauze, tegenwerking en slapende stille energie.

 

Een andere uitleg is, dat je lot of je levensdoel de rede is dat je geduld moet hebben, de juiste persoon komt echt in je leven; dit is voorbestemd. Nog een andere uitleg is dat je tijd moet nemen om tot rust te komen, meditatie, slapen, rust, dagdromen, visioenen toe laten in je leven.  

 

Doornroosje is verbonden met, slapen, dromen en visioenen, magie en spiritueel zijn. De wegen die hiermee te maken hebben kunnen eenzaam en ingewikkeld zijn; blijf dicht bij jezelf en je eigen kracht staan. De weg is misschien wel lang, traag maar je hebt alle tijd om daar te komen waar je moet zijn.     

  

Een alternatieve uitleg is dat er sprake kan zijn van inbreuk op je mens zijn, magie die niet prettig voelt, het doorbreken van oude pijnen en verdriet- uit zowel dit leven als eventueel een vorig leven. Nog een andere uitleg is dat Doornroosje (schone slaapster) een verwijzing is naar het werken met dromen en visioenen energie als levensdoel of spirituele opdracht.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.