• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Vliegtuig droom picture

Vliegtuig droom picture

Gepubliceerd op 23 augustus 2019 om 07:00

Een droom of visioen over een vliegtuig vertelt je over de weerspiegeling van je innerlijke gevoelens, je bent zelf de projectie op het vliegtuig en alles wat je meemaakt en voelt. Je ervaart dan ook in je waakbestaan obstakels, problemen, emoties en gevoelens die je wilt overwinnen.

 

Een andere uitleg is het verlangen naar een hogere status, of een beter belang krijgen in je leven. Je ervaart misschien wel een nieuwe vrijheid, mogelijkheden die je vooral naar een groter bewustzijn brengen. Nog een andere uitleg is dat je dromen, wensen, ideeën en projecten tot een succes kunt brengen. 

 

Een passagiersvliegtuig in je droom of visioen vertelt je over het overwinnen van de obstakels in je leven. Je kunt een ervaring opdoen die je een hogere status geeft. Een andere uitleg is dat je jezelf bewust wordt van het feit dat je misschien moet delen of verdelen in je succes.

Een andere uitleg is, dat je geen eigen mening of duidelijk doel vormt. Een belangrijke uitleg is de weerspiegeling van je innerlijke gevoelens, je bent zelf de projectie op het vliegtuig en alles wat je meemaakt en voelt en dus ook op alles wat je wilt delen. 

Dromen of visioenen over een vliegtuig dat neerstort vertellen je over met grote snelheid iets nieuws generen maar ook over onoverzichtelijke ideeën en het noodlot. Het is duidelijk dat je te snel wil groeien, leren en vooruit wilt in je leven. Je vergeet misschien het kleine in het leven, de roem, het geluk zien en grote rijkdom willen bereiken.

  

Een belangrijke uitleg is de weerspiegeling van je innerlijke gevoelens, je bent zelf de projectie op het vliegtuig en alles wat je meemaakt en voelt. Stort je neer in de droom of visioen dan ervaar je ook het gevoel dat je letterlijk neer bent gestort in je leven of een situatie die je niet kunt overwinnen. Je bent opgebrand en hebt geen controle meer, het lot grijpt in.

 

Een droom of visioen over een vliegtuig met turbulentie vertelt je over opschudding, onverwacht emotionele tegenslag, problemen en gevoelens die je niet de baas kunt. Een andere uitleg is, met grote snelheid iets nieuws generen dat je totaal niet onder controle. Je hebt geen overzichtelijke ideeën, wensen en dromen.

 

Het is duidelijk dat je te snel wil groeien, leren en vooruit wilt in je leven. Een belangrijke uitleg is de weerspiegeling van je innerlijke gevoelens, je bent zelf de projectie op het vliegtuig en alles wat je meemaakt en voelt. Je zorgt dus zelf voor de turbulentie en de opschudding in je leven, dit kun je zowel positief als negatief ervaren.

  

Dromen of visioenen over een vliegtuig dat is verongelukt vertellen je over het ervaren van grote emotionele problemen, obstakels en geestelijke tegenslag. Je hebt veel verloren, je ervaart angsten, stress en voelt je verslagen. Een belangrijke uitleg is de weerspiegeling van je innerlijke gevoelens, je bent zelf de projectie op het vliegtuig en alles wat je meemaakt en voelt.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.