• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Film droom picture

Film droom picture

Gepubliceerd op 26 augustus 2019 om 07:00

 Een droom of een visioen waarin je een film kijkt, vertelt je dat je passief toekijkt hoe het leven aan je voorbijgaat. Het staat ook voor inzichten willen hebben op wat je in het verleden hebt meegemaakt. Het is belangrijk dat je tijdens de film nagaat wat er parallel loopt met je eigen leven.

   

De karakters vertegenwoordigen je eigen karaktereigenschappen, het is je persoonlijke levenservaring. Een andere uitleg is dat je zelfreflectie als een film voorbij laat komen om hiervan te leren. Een belangrijke uitleg bij de film is dat de film de weerspiegeling, indruk of reflectie is, van dat wat je hebt gekeken, alsof je het opnieuw beleeft en jezelf erin herkent.  

 

Dromen en visioenen over een film geven ook een scheppende kracht aan, aantrekken van dat wat je wilt in het leven; dromen waar maken; visualiseren en manifesteren enzovoorts. Nog een andere uitleg is dat de film de weerspiegeling vertegenwoordigd de vraagstelling is wat wil ik; waar gaat het naar toe en het krijgen van de juiste kennis, inzicht en mogelijkheden.

Een andere uitleg is dat de film staat voor creativiteit en ontwikkelen van de ziel, persoon en situatie- out of the box denken, verder gaan dan waar andere blijven hangen.      


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.