• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Arcadeboog droom picture

Arcadeboog droom picture

Gepubliceerd op 30 augustus 2019 om 07:00

Dromen en visioenen over een arcadeboog vertellen je over de symbolische poort tussen de overgang van het heden en de nog onbekende toekomst. Een andere uitleg is het ervaren van een innerlijke huwelijk tussen je mannelijke en vrouwelijke energie.  

 

De arcadeboog weerspiegeld dat wat was en dat wat nog niet zichtbaar is. Een andere uitleg is de overgang naar iets nieuws, het vinden van een huis; iets nieuws, iets anders, je dromen waarmaken.

Nog een andere uitleg is dat je een innerlijk huwelijk of overeenkomst ervaart tussen je mannelijke en vrouwelijke energie die je tot nieuwe inzichten brengt. Een alternatieve uitleg is herwonnen liefde, samenwerking, overwinning op onoverkomelijkheid en innerlijke levenslessen.   

 

Een spirituele alternatieve uitleg is dat de arcadeboog ook de poort naar het verleden vertegenwoordigt en dat je blijft hunkeren naar dat wat vroeger was. Daarnaast kan een arcadeboog de verbinding met andere dimensies weerspiegelen, andere trillingen en nieuwe energie. De poort tussen hemel en aarde, het universum en het hogere spirituele. De energetische poort tussen werelden en het onbekende.     

  

Het vertelt je dan ook over het verleden afsluiten, inzicht krijgen, je kinderjaren heroverwegen, verloren romances herzien, overleden familieleden, verloren vriendschappen, werk, verlangens en wensen die nooit zijn uitgekomen, of het verleden nog een keer willen beleven of willen herzien. Nog een andere uitleg is het verbinden met je ziel, je karma en je vorig leven en/of levenslessen.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.