• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Make-up droom picture

Make-up droom picture

Gepubliceerd op 2 september 2019 om 07:00

Dromen en visioenen over make-up, cosmetica vertelt je over de manier waarop je naar de wereld kijkt, hoe je in het leven staat en hoe je zielskleuren stromen. Het weerspiegelt je ziel, je bron, je basis en de meest pure ik. Dat wat verborgen blijft voor de buitenwereld maar voor jezelf compleet mag stralen en opent vanuit je hoogste intenties en goed.  

 

Daarnaast is het de schaduwzijde van je leven en/of de situatie waarin je zit, zelfreflectie en innerlijke zoektocht. Make-up, cosmetica dromen en visioenen reflecteren naar verbergen, schaamte, verbeteren en mooier maken dan het is, valse of oneerlijke indruk.

Make-Up is gevoel, emoties, trauma, angsten, verleden, vorig leven ervaringen. Het weerspiegeld alles wat heel diep en persoonlijk is; alleen jij kunt het voelen en ervaren. Make-Up dromen en visioenen vertellen je iets over wie je wilt zien en/of wilt zijn; het creëren van iets of iemand. 

   

Nog een andere uitleg is dat make-up je het vermogen geeft eens iets anders te proberen, zonder dat het definitief is. Het verschil maken tussen dat wat was en dat wat nog gaat komen om indruk te maken op jezelf en/of andere.

Make-Up, cosmetica dromen en visioenen geven daarnaast ook schaamte weer, maar je kunt ook denken aan uit de kast komen en lichamelijk en geestelijke onzekerheid.   Als alternatieve uitleg is make-up een verwijzing naar mode en maatschappelijke verwachtingen van perfectie enzovoorts. De natuurlijke schoonheid uit het oog verliezen en willen voldoen aan het totaal plaatje.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.