• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Kristal in de droom picture

Kristal in de droom picture

Gepubliceerd op 5 september 2019 om 07:00

Dromen of visioenen over een bergkristal vertellen je dat je intenties zuiver zijn, dat je de situatie eerlijk en open benadert. Het kan ook zijn dat de toekomst er zeer rooskleurig voor je uit ziet, er dienen zich nieuwe en goede kansen aan.

 

Een andere uitleg is dat je meer met je beide benen op aarde mag blijven staan en meer verbinding maakt met het universum, hiernamaals of met dat waarmee je in verbinding staat. Het kan ook zijn dat het zweverige uit je leven is verdwenen en dat er weer balans is ontstaan en dat je juist heel sterk en goed op aarde aanwezig bent. 

  

Het bergkristal staat ook voor het oneindige en de zuivere verbinding met het hiernamaals, gidsen, helpers, het universum en/of dat waarmee je in verbinding staat maar ook met je geliefde en zielsverbinding. Een andere uitleg is bescherming en healing, genezing ervaren vanuit de kern van je ziel, je bron en je basis.   

Een ring met een bergkristal in je droom of visioen vertelt je over de oneindige cyclus van het leven, die je open en zuiver benadert en daardoor een goede en rooskleurige toekomst voor jezelf creëert. De oneindige en zuivere verbinding met het universum, hiernamaals en met dat waarmee je in verbinding staat, maar ook met je geliefde en zielsverbinding.

 

Dromen over kristal vertellen je over zelfreflectie, de spiegel van het leven, je houdt de spiegel voor een situatie of de spiegel voor jezelf. Een andere uitleg is dat een kristal staat voor de spirituele verbinding met het hiernamaals en de engelen, een situatie moet gezuiverd worden en het opruimen van negatieve emoties en energie. Nog een andere uitleg is dat het staat voor heelheid en reinheid in een situatie.

 

Dromen over een grot met kristallen vertellen je dat je diep in je ware zelf moet zoeken om jezelf een spiegel van het leven voor te houden. Een ander uitleg is dat je geconfronteerd wordt met een andere donkere kant van je persoonlijkheid of een situatie in je leven waarop je geen zicht hebt. Ook staat het voor de manier van aarde en verbinding maken met het hiernamaals. Je hebt een zuivere vorm van communicatie en spiritualiteit gekozen om je te ontplooien en te groeien in het leven.     


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.