• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Kristal droom picture

Kristal droom picture

Gepubliceerd op 5 september 2019 om 07:00

Dromen of visioenen over een bergkristal vertellen je dat je intenties zuiver zijn, dat je de situatie eerlijk en open benadert. Het kan ook zijn dat de toekomst er zeer rooskleurig voor je uit ziet, er dienen zich nieuwe en goede kansen aan.

  

Een andere uitleg is dat je meer met je beide benen op aarde mag blijven staan en meer verbinding maakt met het universum, hiernamaals of met dat waarmee je in verbinding staat. Het kan ook zijn dat het zweverige uit je leven is verdwenen en dat er weer balans is ontstaan en dat je juist heel sterk en goed op aarde aanwezig bent.  

Als extra aanvulling het verwijst ook naar leilijnen en kristallenvelden hier op de planeet - de verbinding hiermee en/of het signaal dat je hiermee kunt werken en/of mag werken.  

    

Het bergkristal staat ook voor het oneindige en de zuivere verbinding met het hiernamaals, gidsen, helpers, het universum en/of dat waarmee je in verbinding staat maar ook met je geliefde en zielsverbinding. Een andere uitleg is bescherming en healing, genezing ervaren vanuit de kern van je ziel, je bron en je basis.   

Een ring met een bergkristal in je droom of visioen vertelt je over de oneindige cyclus van het leven, die je open en zuiver benadert en daardoor een goede en rooskleurige toekomst voor jezelf creëert. De oneindige en zuivere verbinding met het universum, hiernamaals en met dat waarmee je in verbinding staat, maar ook met je geliefde en zielsverbinding.

 

Dromen over kristal vertellen je over zelfreflectie, de spiegel van het leven, je houdt de spiegel voor een situatie of de spiegel voor jezelf. Een andere uitleg is dat een kristal staat voor de spirituele verbinding met het hiernamaals en de engelen, een situatie moet gezuiverd worden en het opruimen van negatieve emoties en energie. Nog een andere uitleg is dat het staat voor heelheid en reinheid in een situatie.

 

Dromen over een grot met kristallen vertellen je dat je diep in je ware zelf moet zoeken om jezelf een spiegel van het leven voor te houden. Een ander uitleg is dat je geconfronteerd wordt met een andere donkere kant van je persoonlijkheid of een situatie in je leven waarop je geen zicht hebt. Ook staat het voor de manier van aarde en verbinding maken met het hiernamaals. Je hebt een zuivere vorm van communicatie en spiritualiteit gekozen om je te ontplooien en te groeien in het leven.     

 

Kristal dromen vertellen je alles over de verbinding met je droom en slaapwereld (visioenen) maar ook je meditaties en het kristallenveld gebruikt.  Het kristal weerspiegeld ook het denken en het bewust worden ervaren van... Daarnaast kun je ook denken aan de enorme geneeskracht die je bezit en/of wilt bezitten. Een andere uitleg is de verbind met het hogere (dimensies) Het kristal vraagt om neutraliseren van zware energie stromen. Zie je een kristal in je dromen of visioenen dan weerspiegeld het verlangen naar meer verbinding vanuit je droomwereld.  

 

 

Aanvullende droominfo

Als er in je dromen of visioenen bergkristallen verschijnen dan heeft dit een hele speciale boodschap en daarnaast zijn de kristallen, mineralen of edelstenen verbonden aan jezelf (lichamelijk en geestelijk of spiritueel). Maar je kunt ook denken aan je chakra’s en je persoonlijke energie.

En niet te vergeten de planeten en het spirituele magische onderdeel. Dromen en Visioenen over kristallen, mineralen, edelstenen kan ook wijzen op verdiepen in de kracht van de natuur, edelstenen, mineralen en kristallen.  

Daarnaast staan edelstenen, kristallen, mineralen altijd in verbinding met de prachtige planeet waarop wij leven en natuurlijk het universum – natuur en verbinding met het hogere doel etc.

 

 

Spiritueel

De graag geziene edelsteen is niet enkel een krachtige fysieke reiniger maar werkt heel goed met andere energieën en verbind jezelf vanuit je kruinchakra en derde oog chakra, met het universum. Het zuivert, reinigt en versterkt de aura. Daarnaast geeft het een helder inzicht in de eigen gevoelens en verlangens en/of je motieven. Je krijgt heldere ingevingen, diepe zielsbeelden en meer inzichten in hoe en wat. 

Het is vooral de verbinding die ontstaat vanuit je droom en visioen energie. Daarnaast ook heel goed te gebruiken voor een mediatie en/of een dagdroom. De steen beschermt reinigt ook de chakra’s en brengt ze in balans, maar ook je droom energie lagen. Het maakt een diepe verbinding met je spirit animal en/of droom familiar. De standen van de droom maan krijgt extra aandacht als er een bergkristal aanwezig is. 

Bergkristal zorgt dat de energie stroomt en door blijft stromen. Het absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op ongeacht wat er nodig is in je droom leven en/of in een bepaalde situatie. Helder zien, helder weten en helder ontvangen wordt door de bergkristal ondersteund en versterkt.  

Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Door deze eigenschappen is de bergkristal zo veelzijdig inzetbaar en gewaardeerd. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.