• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Duikboot droom picture

Duikboot droom picture

Gepubliceerd op 7 september 2019 om 07:00

Dromen en visioenen over een duikboot, onderzeeër vertelt je iets over de spirituele en emotionele manier waarop je in het leven staat en hoe je naar een situatie kijkt.

 

Een andere uitleg is dat een duikboot, onderzeeër het doorgronden van je diepste emoties, gevoelens, ervaringen, vorige levens en de baarmoeder van het leven weerspiegeld. Als het ware reis je door je eigen ziel, bron, basis heen opzoek naar..... of bewust wording van het feit dat.... beschermd door het universum, god en/of dat waarmee je in verbinding staat.

 

Je bent opzoek naar beschermende verdieping, het nieuwe, out of the box denken.   Maar je kunt ook denken aan het ontwikkelen van nog onbekende krachten, eigenschappen, ervaringen en mogelijkheden. Nog een andere uitleg is de weerspiegeling van de uitdaging, het proberen, leren, doorgronden, uitzoeken en alles wat daar mee te maken heeft in het leven.

 

Graaf een beetje dieper moment, je moet soms eerst door een bepaalde laag heen voordat je daar bent, komt waar je moet zijn en/of voordat je de antwoorden kunt vinden die je nodig hebt.   

 

Een andere uitleg is de overgang tussen voeten op de grond en nieuwe onbekende dingen in het leven, vrouwelijk energie die duidelijk aanwezig is in je leven. Water weerspiegeld de baarmoeder van het leven, het begin, de basis, je start, je ziel.

Zonder water zijn er geen kansen op nieuwe ideeën en bevruchting van je plannen en wensen. De duikboot, onderzeeër vertelt je ook iets over het vinden van andere dimensies, nieuwe werelden, spirituele groei en ontwikkeling vanuit je bron, je basis, levensdoel.     


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.