• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Dennenappel droom picture

Dennenappel droom picture

Gepubliceerd op 9 september 2019 om 07:00

Een droom of visioen over een dennenappel vertellen je innerlijke kracht, voedsel, groeien en ontwikkelen. Oogsten van je plannen en wensen, het juiste moment om te ondernemen.  Een andere uitleg is dat de dennenappel de verbinding maakt met de pijnappelklier die levenskracht en energie weerspiegeld en geeft. 

 

Het is een spirituele verbinding groei en ontwikkelingsproces die de zetel van de ziel weerspiegeld (verwijst naar de staf van Osiris ) Er zijn veel verschillende geloofsovertuigingen die een verwijzing maken naar de dennenappel. De dennenappel geeft de hoogste staat van verlichting aan, maar ook vuurkracht, passie, gevoelens, emoties en de verbinding met verschillende dimensies en bewustzijn van het feit dat.

 

Nog een andere uitleg is dat de dennenappel zowel positief als negatief, zwart en wit kan worden gezien, balans geven en nemen - goed en kwaad, dood en wedergeboorte. Als alternatieve uitleg is dat een Dennenappel verwijst naar draken, demonen, de eeuwigheid, ontembaar en onbegrensd.    

   

Dromen en visioenen over beukennoten, eikels (noten) vertellen je innerlijke voedsel, spiritueel groeien en ontwikkelen vanuit de hoogste vorm. Bovennatuurlijke krachten, magie, wijsheid en de verbinding met het universum, goden, god en/of dat waarmee je in verbinding staat.

Een andere uitleg is vruchtbaarheid, en de mannelijke energie, libido, seksualiteit en verlangens. Het vergrote, groeien, verheerlijken van je gave, krachten en spirituele ontwikkeling.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.