• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Boerderij droom picture

Boerderij droom picture

Gepubliceerd op 12 september 2019 om 07:00

Als je droomt dat je een boer bent, wil dat zeggen dat je hard moet werken voor de vruchten die je hebt geplant, na veel verzorging kun je ze dadelijk gaan oogsten. Een andere uitleg is dat je liefde en verzorging moet stoppen in de natuur waar je van kunt genieten.  

 

Als je op een boerderij leeft in je droom of visioen dan wil dat zeggen dat je bepaalde eigenschappen van jezelf probeert te ontwikkelen, maar ook je talenten en innerlijke kennis actief wilt toepassen. Een boerderij weerspiegeld je hart, je intuïtie, je basis, je bron, je ziel.

Elke kamer geeft jezelf weer, hoe je in het leven staat en/of wat je wilt. Het geeft ook je verleden weer en hoe er mee om bent gegaan.  

Een andere uitleg is dat de boerderij je vertelt dat je bezig bent met persoonlijke en innerlijke groei, waardoor je meer erkenning krijgt voor je ware gevoelens en emoties. Een alternatieve uitleg is dat je behoefte hebt aan het huiselijke gevoel en warmte in je leven, maar ook aan dierenliefde. 

Dromen of visioenen over het Boerderijtje vertellen je over de verzorgende eigenschappen van een project, de spiegeling van je ware ik, het hart, je eigen zelf, je geest en ziel en je karaktereigenschappen, de verschillende kamers zijn dan ook de aspecten van je geestelijke toestand, je ziel en je persoonlijkheid. 

 

Een andere uitleg is dat een boerderijtje de verzorgende kant van je verleden, je heden en je toekomst weerspiegeld; het vertegenwoordigd je hart en hoe je in de situatie waarin je zit staat - hoe je je voelt, wat je ervaart en hoe je jezelf profileert.

Jij bent als het ware je boerderijtje, je spiegelt alles op je boerderijtje, dus als dit op (on) bewust niveau negatief is dan ervaar je dit ook negatief, is het positief dan voelt de droom of visioen ook anders aan. 

 

Een andere belangrijke uitleg is dat het boerderijtje ook de behoefte aan warmte, dieren, natuur, buitenlucht, natuur en familie vertegenwoordigd. Het boerderijtje staat echt voor liefde, genegenheid, warmte en soms zelfs ook een signaal naar je levensdoel dat te maken heeft met de natuur, dieren, milieu en kruidenkunde, natuurlijk leven etc.  

 

Boerenerf in je droom of visioen vertelt je de behoefte aan een afgebakende ruimte waar je veilig voelt, je kunt ook denken aan spirituele grenzen. Een andere uitleg is dat een boerenerf je verzorgende karakter en eigenschappen vertegenwoordigd. Los komen van vaste oude patronen, verplichtingen en het optrekken van je persoonlijke grenzen. De behoefte aan liefde, warmte en genegenheid van dieren, natuur en buitenlucht, familie enzovoorts. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.