• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Hond droom picture

Hond droom picture

Gepubliceerd op 16 september 2019 om 07:00

Dromen of visioenen over een hond vertellen je dat je de karaktereigenschappen van trouw en loyaliteit bezit. Een andere uitleg is dat de hond ook staat voor vriendschappen, relaties en bescherming.

De hond is je trouwe vriendje, je tweelingziel, begeleiding van en naar nieuwe doelen in je leven, maar kan dan ook je vijand zijn als je hem verkeerd behandeld.

   

Een droom of visioen over een valse of vechtende hond, vertelt je dat je tegenstanders en ongeluk in het leven hebt, maar ook twijfel, zelfbeschuldiging en jezelf pijn doen. Een andere uitleg is dat vechtende of valse honden ruzie in een relatie symboliseren of staan voor je mannelijke en vrouwelijke energie.

 

Als een hond je vriendelijk gezind is in je droom of visioen duidt dat op de aanwezigheid van voordeel en vrienden, je tweelingziel, begeleiding van en naar nieuwe doelen in je leven. Maar het vertelt je ook over bescherming, speelsheid, liefde en samenwerking.

Dromen of visioenen over een hond met goede eigenschappen, vertellen je dat je geobsedeerd zult raken door grote rijkdom en macht, maar ook dat je niet luistert naar je innerlijk; de hond wijst je op je negatieve karaktereigenschappen door juist je goede eigenschappen te laten zien.

 

Dromen of visioenen dat een jachthond je achtervolgt, vertellen je dat je voor verleidingen zult bezwijken, waar je mogelijk aan onderdoor gaat in je leven. 

Dromen of visioenen over kleine honden vertellen je dat je gedachten hebt over ideeën, creatieve uitingen maar ook nieuwe en vooral onschuldige en speelse mogelijkheden. 

  

Dromen en visioenen over een puppy, gaan over nieuwe ideeën en vooral het onschuldige in ieder mens. Je spelende kinderlijke karaktereigenschappen hebben aandacht nodig. Een andere uitleg is het accepteren van hulp, en nieuwe kansen. Staat voor vriendschappen, relaties en bescherming. Een Puppy is je trouwe vriendje, je tweelingziel, begeleiding van en naar nieuwe doelen in je leven, maar kan dan ook je vijand zijn als je hem verkeerd behandeld. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.