• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Zwerver droom picture

Zwerver droom picture

Gepubliceerd op 19 september 2019 om 07:00

Een droom of een visioen over dat je een zwerver, landloper, vagebond bent vertelt je over het ervaren van innerlijke en/of financiële armoede. Je ervaart obstakels, ellende en tegenslag in je leven en/of situatie waarin je zit.

Een andere uitleg is, dat je eenzaam bent of je een buitenstaander voelt. Nog een andere uitleg is, dat je het huidige leven niet als positief ervaart en meer verlangt naar vrijheid en onbegrensde kansen.

 

Leven zonder de normen en leefregels van de maatschappij. Een andere uitleg is dat een zwerver, landloper, vagebond in je droom of visioen ook een weerspiegeling is van hoe je naar het leven kijkt en/of hoe je het ervaart dit kan zowel positief als negatief zijn.

 

Geen vaste basis hebben, geen verplichtingen, rondreizen en leren zonder autoriteit. Nog een belangrijke andere uitleg is, de projectie of reflectie op dagelijkse problemen die grote invloed hebben. Je ervaart armoede die je moeilijk kunt overwinnen in je leven en is dan ook niet te duiden, maar is een te verwerken probleem.

Een alternatieve spirituele uitleg is dat de zwerver, landloper, vagebond staat voor een vorig leven, familiegeschiedenis, trauma en karma verwerken en/of de herhalende cyclus van ongezonde patronen die doorbroken mogen worden.   

 

Dromen of visioenen over een zwerver, landloper, vagebond iets geven vertellen je, dat je jezelf bewust bent van de keuzes die je kunt maken in het leven, het vragen van hulp en ondersteuning. Als het ware kijk jezelf naar jezelf toe- jij bent de zwerver, vagebond, landloper en de gever tegelijkertijd.   

    

 

Je weerspiegeld jezelf op zowel de zwerver, landloper, vagebond als op de gever. Een andere uitleg is, dat je meer verdient in het leven dan dat je tot nu toe hebt gekregen. Je goedheid zal worden beloond in een vorm van geld of liefde en geluk. 

Een andere uitleg is geen vaste basis hebben, geen verplichtingen, rondreizen en leren zonder autoriteit. Een alternatieve spirituele uitleg is dat de zwerver, landloper, vagebond staat voor een vorig leven, familiegeschiedenis, trauma en karma verwerken en/of de herhalende cyclus van ongezonde patronen die is opgelost.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.