• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Aphrodite droom picture

Aphrodite droom picture

Gepubliceerd op 23 september 2019 om 07:00

Dromen of visioenen over Aphrodite De godin van de liefde, genegenheid, aantrekken van tweelingzielen en grenzeloze liefde voor zowel jezelf als voor een partner. Het vertelt je over het luisteren naar je hart en je innerlijke vrouwelijke kant, of je vrouwelijke energie die altijd aanwezig is. 

   

Een andere uitleg is, dat je mag genieten van het leven, gebruik je liefdevolle creativiteit, ideeën en luister naar je innerlijke wijsheid. Een andere uitleg is, dat je veel innerlijke balans kunt vinden als je meer geniet van muziek en dansen, zingen en expressie vanuit je hart, passen en bron.   

 

Voel je vrij om je te uiten, ontspannen en vertrouwen te hebben dat alles stroomt vanuit je diepste en puurste kern. Nog een andere uitleg is, ondersteuning bij het vinden van zelfvertrouwen, je eigen persoonlijkheid en je eigenwaarde. 

Aphrodite is de weerspiegeling van zowel innerlijke liefde als relaties aantrekken en onderhouden. Het innerlijke vlammetje laten branden en aanwakkeren. Heb vertrouwen dat er voor iedereen iemand is die past bij de situatie waarin je op dit moment zit; tweelingzielen, zielsmaatjes liefde enzovoorts.

Aphrodite vertelt je ook iets over veroordelen, beoordelen van de uiterlijke verschijningsvorm; de ziel spreekt tot je, ongeachte de uiterlijke verschijningsvorm, dingen kunnen anders lijken dan dat ze zijn. Zie het door de ogen van liefde voordat je beoordeeld, bekijk het eens vanuit een ander oogpunt, je bent liefdevol, prachtig en uniek. 

 

Aphrodite verschijnt aan je als je de verbinding wilt ervaren op het gebied van liefde vanuit de puurste vorm, het kan zijn dat je een nieuwe liefde wilt aantrekken, dan geeft ze je het vertrouwen dat er iemand is, ze opent je hart om te ontvangen en te geven.  

 

Ze helpt je bij je huidige relaties zowel op liefdes gebied als op werkgebied, vriendschappen. Het maakt niet uit wat je wilt Aphrodite helpt je liefdevol genegenheid, liefde en warmte te ontvangen en te geven. Niemand is alleen, blijft alleen en hoeft eenzaam, liefdeloos te zijn open je hart en laat Aphrodite je helpen en ondersteunen.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.