• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Maan droom picture

Maan droom picture

Gepubliceerd op 26 september 2019 om 07:00

Als je de maan ziet in je droom of visioen vertelt het je over verborgen of mysterieuze kanten van het leven of zelfs de andere kant van je karakter. De maan staat voor de vrouwelijke aspecten van jezelf, van je karakter en van je persoonlijkheid. 

 

Een andere uitleg is dat de maan de cyclus van het leven, je lichaam vertegenwoordigt, maar ook de cyclus van je dromen, wensen en mogelijkheden, einde en wedergeboorte. 

  

Dromen en visioenen over een volle maan vertellen je over transformatie en veranderingen in het leven dat tot wasdom is gekomen. De cyclus van het leven, en van je lichaam is rond en geeft je nieuwe ideeën, maar ook spanningen en verwachtingen voor de toekomst.

   

Een andere uitleg is dat de volle maan staat voor kracht, op zijn sterkst zijn in het leven. Magie en duisternis zullen deel gaan maken van je leven. Een alternatieve uitleg is dat de volle maan staat voor geboorte van een kind die gevoelig is voor de cyclussen van het leven op aarde. Het weerspiegeld het helen van oude wonden, emoties, gevoelens, trauma’s enzovoorts.

De volle maan is daarnaast ook verbonden met je overleden geliefdes, het hiernamaals en, tweelingzielen, zielsmaatjes, zielsgroepen andere dimensies. 

De nieuwe maan in een droom of visioen vertelt je over een nieuwe start in het leven en nieuwe projecten die een kans krijgen. De nieuwe maan staat ook voor de sleutel van succes, kracht en overwinning. Een andere uitleg is dat de nieuwe maan ook staat voor bewustwording, maar ook spirituele bewustwording.  

    

Dromen of visioenen over een maansverduistering vertellen je dat er onbalans is tussen je mannelijke en vrouwelijke energie en dat juist je vrouwelijke energie overschaduwd wordt. Een alternatieve uitleg is dat je op dit moment niet in goede gezondheid verkeert of dat er iemand in je directe omgeving problemen ervaart. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.