• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Beer droom picture

Beer droom picture

Gepubliceerd op 2 oktober 2019 om 07:00

Dromen en visioenen over een beer vertellen je over gedachten opruimen en proberen ruimte of rust te scheppen in je leven, maar vooral over een introverte levensstijl erop na houden. Een andere uitleg is de warmte, familie, herinnering aan je jeugd of een tekort aan aandacht hebben ervaren.

 

Vergeet niet dat de beer een project of afspiegeling is van je eigen ware gevoelens, emoties en verdriet, je bent dus zelf de beer.   

Een beer staat ook voor een hoog knuffelgehalte, waaraan je behoefte hebt in je leven. Of warmte die je in je jeugd nooit hebt gehad en waar je voor je gevoel een tekort aan hebt. Daarnaast vertelt de beer ook de verschillende cyclussen in het leven van onafhankelijkheid en groeien. 

 

De agressieve beer in je droom of visioen vertelt je dan ook over de kracht die je bezit om je woede, agressie en obstakels te overwinnen. Je kunt ook denken aan doorzettingsvermogen om daar te komen waar je moet zijn in het leven.   

 

Een droom of visioen dat je achtervolgd wordt door een beer, vertelt over agressie, maar ook over overweldigende obstakels en concurrentie die je niet de baas kunt. Je kunt jezelf met een bedreigende situatie geconfronteerd zien. Je bent zelf diegenen die wordt achtervolgd ben je bewust van je eigen gedrag of invloed op de situatie.

Het kan natuurlijk als alternatief zijn dat je het gevoel hebt dat je niet mag of kunt zijn wie je werkelijk bent; als het ware ren je weg voor jezelf en die prachtige persoon en energie die binnen in jezelf stroomt.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.