• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Regen droom picture

Regen droom picture

Gepubliceerd op 7 oktober 2019 om 07:00

Dromen of visioenen over regen vertellen je dat je innerlijke emoties, problemen of gevoelens aan het uiten bent, je laat de problemen los en komt tot rust. Een andere uitleg is dat de emoties de overhand nemen en je geen controle meer hebt op de situatie.

 

De regen weerspiegeld hoe je voelt, hoe je in het leven en/of in de situatie staat. Isolement, vastzitten, beperkt worden, tegenwerking en geen mogelijkheden zien. Een belangrijke uitleg is vruchtbaarheid en vernieuwing in het leven. Nog een andere uitleg is dat regen staat voor kleine obstakels overwinnen, waarmee je tot nu toe moeite had.  

 

Een alternatieve uitleg is dat de regen ook seksuele behoeftes vertegenwoordigd, zwangerschap, bevruchting en bevrijding. Een spirituele uitleg is dat regen de verbinding met zegeningen weerspiegeld, openbaring en creativiteit van je dromen en wensen. 

Als alternatieve uitleg kan de regen ook de uitdaging vertegenwoordigen om jezelf te zijn, je innerlijke kind die wil spelen en het Out Of The Box toe te laten in je leven. Bekijk het eens anders dan dat je voorheen hebt gedaan; bewustwording van het feit dat je dingen, situatie ook anders kunt benaderen.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.