• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Pompoen droom picture

Pompoen droom picture

Gepubliceerd op 10 oktober 2019 om 07:00

Dromen en visioenen over een pompoen weerspiegelen terugtrekken, naar binnen keren en rustige periode van voor jezelf zorgen en aandacht schenken aan jezelf. De buitenwereld afsluiten, overgevoeligheid, hsp, Nieuwe Tijdskind en beschermlaagjes, muurtjes en hard van buiten zacht van binnen.  

 

De zaadjes zijn geplant, veilig, beschermd en nu neem je de tijd om een pas op de plaats te maken. Een andere uitleg is de behoefte aan genegenheid, warmte en nieuwe energie of een nieuwe situatie. 

  

Als alternatieve uitleg is dat de pompoen een nieuwe situatie vertegenwoordigd, rond de herfst komt er een andere energie naar je toe. Nog een andere uitleg is dat de pompoen een basis behoefte, succes en innerlijke voeding vertegenwoordigd die je nodig hebt in de situatie en/of leven waarin je zit.   

 

Een spirituele uitleg is dat de zaadjes van de pompoen de familie banden, energetische connecties, banden en karma weerspiegeld. De zaadjes, draden van het leven hebben de aandacht nodig en/of dat je mag er mee gaan werken. Vorig leven en oude wonden worden blootgelegd, nu is het de juiste tijd om jezelf terug te trekken alles te verwerken.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.