• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Eenhoorn droom picture

Eenhoorn droom picture

Gepubliceerd op 14 oktober 2019 om 07:00

Als je een eenhoorn ziet in je droom of visioen gaat dit over hoge idealen, hoop en inzicht met betrekking tot een huidige situatie, hulp en eerlijkheid, rechtvaardigheid. Dit mythische dier vertelt je tevens over kracht, vriendelijkheid en puurheid, spirituele inzichten en hulp van het hiernamaals en het universum.

  

De eenhoorn is niet verbonden aan tijd en ruimte, niet verbonden aan dimensies en andere beperkingen ze zijn overal op elk moment en helpen je dan ook om bewust te worden dat alles mogelijk is als je er maar in gelooft. De eenhoorn weerspiegeld het innerlijke kind, onschuld en geloven dat alles mogelijk is. "het is maar hoe je kijkt" verwondering, speels en anders zijn dan andere mensen- niet in het perfecte plaatje passen. Out of The box denken en leven.  

  

Dromen of visioenen over een eenhoorn zijn zuiver en puur en staan altijd in verbinding met het universum en het hogere doel, een signaal vanuit dat wat je op dit moment nodig hebt.

De eenhoorn is het meest magische en wonderbaarlijke wezen dat je leert om alles door de ogen van het kind, je ziel en puurheid te zien, hart gericht denken en hogere spirituele doelen en levenstaken. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.